- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm , Hayırlı Cumâ'lar herkese...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm , Hayırlı Cumâ'lar herkese...
Hayırlı Cumâ'lar
Ve aleyküm selam. Sizlere de hayırlı Cumâ’lar
Aleykümselam, hayırlı günler hayırlı Cumalar abiler
❄️ Salzburger Land, Südwiener Hütte bu sabah.
❄️ Salzburger Land, Südwiener Hütte bu sabah.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne yapayım ülke sınırlarımızın dışında olan hava olaylarını, ilk önce biz kendi yağışlarımızı tekrar kazanalım kış mevsimlerimizide kış gibi yaşayalım ondan sonra bakarız başka ülkelere.
Ne yapayım ülke sınırlarımızın dışında olan hava olaylarını, ilk önce biz kendi yağışlarımızı tekrar kazanalım kış mevsimlerimizide kış gibi yaşayalım ondan sonra bakarız başka ülkelere.
Senin mantığa göre İzlanda veya rusyada olan kar ortusude önemsiz
Ama orada ki kar ortuleri veya başka yerlerde ki kar yağışları kış tamini yaparken baz aliniyod
Senin mantığa göre İzlanda veya rusyada olan kar ortusude önemsiz
Ama orada ki kar ortuleri veya başka yerlerde ki kar yağışları kış tamini yaparken baz aliniyod
İzlanda ve Rusya da kar örtüsü olsa ne oluyor yine çoğu zaman aynı kuyuya düşüyoruz.
İzlanda ve Rusya da kar örtüsü olsa ne oluyor yine çoğu zaman aynı kuyuya düşüyoruz.
Böyle düşünüyorsan uzun vade tahmincisi olamazsın
Böyle düşünüyorsan uzun vade tahmincisi olamazsın
Artık uzun vade tahmincisi olmak daha zor zaten bu Küresel ısınma ve modellerin tutarsızlığı sebebiyle. Ben orta vadeciyim. Ama arada sırada uzun vadeye de bakasım geliyor.
Artık uzun vade tahmincisi olmak daha zor zaten bu Küresel ısınma ve modellerin tutarsızlığı sebebiyle. Ben orta vadeciyim. Ama arada sırada uzun vadeye de bakasım geliyor.
Modele bakipta tahmin yapılmaz zaten fikir alınır
Şahsen modele bakipta tahmin yapmıyorum sadece
Modele bakipta tahmin yapılmaz zaten fikir alınır
Şahsen modele bakipta tahmin yapmıyorum sadece
Ben tahminci değil modelciyim zaten, senaryolardan bir anlam çıkarıp fikir üretecek kadar zeki değilim 🤣
Ben tahminci değil modelciyim zaten, senaryolardan bir anlam çıkarıp fikir üretecek kadar zeki değilim 🤣
Modelciysen daha çok üzülürsün 1 haftada değişiyor çünkü 😃
Modelciysen daha çok üzülürsün 1 haftada değişiyor çünkü 😃
O yüzden artık modele bakıp tahmin yaparken çok daha tedbirli olacağım