- Resmi Gönderi
ivaiva foruma hoşgeldiniz 👍
mehmet civan Aleykümselam,sende hoşgeldin abim.Kazasiz belasız yağsın inşaallah.
Sinan hayırlı pazarlar, hayırlı günler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturivaiva foruma hoşgeldiniz 👍
mehmet civan Aleykümselam,sende hoşgeldin abim.Kazasiz belasız yağsın inşaallah.
Sinan hayırlı pazarlar, hayırlı günler
Hayırlı günler HS ailesi.
ivaiva hoşgeldin hocam
Ben şuan için bu serinlemeden hiç bir şey anlamadım, gün boyu 27-28 derece oldu gölcük hadi neyse sabah tam serinleme olmayacağını biliyordukta da kardeşim öğleden sonra kuvvetli karayel çıktı nasıl 21-23 derecelere inemiyorsun ayıp yahu. Hadi onu geçtim, neden yüksek basınç etkisindeymişiz gibi gün boyu güneş vardı?
Ve saat akşamın altı buçuğu olmasına rağmen neden hala 25 derecesin? Ulan az ilerindeki İstanbul 20-21 derecelerde bu nasıl mümkün oluyor Eren
Ve saat akşamın altı buçuğu olmasına rağmen neden hala 25 derecesin? Ulan az ilerindeki İstanbul 20-21 derecelerde bu nasıl mümkün oluyor Eren
Öğlen rüzgar kuvvetliydi o yüzden düştü sıcaklık ve ben avrupa yakasındayım serinleme daha doğuya gitmemiş olabilir modelin çözünürlüğüyle alakalıda olabilir
Öğlen rüzgar kuvvetliydi o yüzden düştü sıcaklık ve ben avrupa yakasındayım serinleme daha doğuya gitmemiş olabilir modelin çözünürlüğüyle alakalıda olabilir
Bir inceler misin modelleri benim için, serin hava atağı şuan nerelerde ben nasıl bakacağımı bilmiyorum. Benim için detaylı araştırma yaparsan sevinirim.
Bir inceler misin modelleri benim için, serin hava atağı şuan nerelerde ben nasıl bakacağımı bilmiyorum. Benim için detaylı araştırma yaparsan sevinirim.
Model analizci ve bölge sorumlusu arkadaskar daha detaylı bilgi verir konuya yazarsan
Selamunaleykum hayırlı sabahlar.
Selamunaleykum hayırlı sabahlar.
Aleykümselam abim, hayırlı günler
UsTaD abi geçenlerde tartıştığımız için senden özür diliyorum, ufak bir yanlış anlaşılma oldu o gün. Affet beni senin iyi niyetini çok iyi biliyorum. Ama benim karekterim yanlış algılamalara maalesef açık
UsTaD abi geçenlerde tartıştığımız için senden özür diliyorum, ufak bir yanlış anlaşılma oldu o gün. Affet beni senin iyi niyetini çok iyi biliyorum. Ama benim karekterim yanlış algılamalara maalesef açık
Sıkıntı yok Yusuf'um, sadece üzüldüm, beni tanıyamamış dedim kendi kendime, ağır ithamların oldu, onu da hoş görüyorum. Küsmedim darılmadım kızmadım.
Selamlar hayirli aksamlar
Bu sistemde hava genelde güneşli olduğu için serinlik pek hissedilmedi gece saatleri hariç.
Sahutt düşük ihtimal takip
dark and cold şöyle bir soğuk koparsak güzel olur