Bu fotoğrafı mı paylaşıyordu? Bir yanlışlık olmasın :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hangi uygulama bu ismini paylaşır mısın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu fotoğrafı mı paylaşıyordu? Bir yanlışlık olmasın :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hangi uygulama bu ismini paylaşır mısın
Bu fotoğrafı mı paylaşıyordu? Bir yanlışlık olmasın :))
Bu arada bu fotoğrafı değil ama aynı şekilde deve ve fotoğrafları paylaşıyordu siz farklı bir fotoğraf kullansanızda o forumdan sonra bunları paylaştığınız için bir nevi özenti oluyor. Ama kötü niyetle söylemiyorum bunları sadece bilin istedim. O forumu pek sevmem hatta nefret ederim ama her zaman doğrusunu söylemeyi tercih ederim.
Hayırlı Akşamlar .
Hazır mısınız ….
Emirgan/İstanbul 1987
Bu arada bu fotoğrafı değil ama aynı şekilde deve ve fotoğrafları paylaşıyordu siz farklı bir fotoğraf kullansanızda o forumdan sonra bunları paylaştığınız için bir nevi özenti oluyor. Ama kötü niyetle söylemiyorum bunları sadece bilin istedim. O forumu pek sevmem hatta nefret ederim ama her zaman doğrusunu söylemeyi tercih ederim
deve bir cok yerde kullanlir. sigara markasi bile var. ozenti olmaz
deve bir cok yerde kullanlir. sigara markasi bile var. ozenti olmaz
Deveyi hava durumu içeriği olarak kullanmayı sadece o forum akıl etmişti. Ondan sonra hsnin x hesabı deve fotosu paylaşması şüpheli.
Bu arada bu fotoğrafı değil ama aynı şekilde deve ve fotoğrafları paylaşıyordu siz farklı bir fotoğraf kullansanızda o forumdan sonra bunları paylaştığınız için bir nevi özenti oluyor. Ama kötü niyetle söylemiyorum bunları sadece bilin istedim. O forumu pek sevmem hatta nefret ederim ama her zaman doğrusunu söylemeyi tercih ederim.
Yok artık :)))
Sıcak diyince akla deve soğuk deyince de kutp ayısı görseli gelmesinden daha normal bir şey göremiyorum. Soğuk kutuptan sıcak çölden gelir ya hani. He takip falan etmem bilmiyorum. Öyle diyorsan öyle paylaşılmıştır. Ona rağmen paylaşmakta hala bir sorun göremiyorum.
Uygulama da ChatGPT-4. 500 lira aylık ödeyerek kullanıyorum
Yok artık :)))
Sıcak diyince akla deve soğuk deyince de kutp ayısı görseli gelmesinden daha normal bir şey göremiyorum. Soğuk kutuptan sıcak çölden gelir ya hani. He takip falan etmem bilmiyorum. Öyle diyorsan öyle paylaşılmıştır. Ona rağmen paylaşmakta hala bir sorun göremiyorum.
Uygulama da ChatGPT-4. 500 lira aylık ödeyerek kullanıyorum
Bence bahane bulmak yerine hak verebilirdiniz hayırlı forumlar uzatmayalım neyse artık.
Deveyi hava durumu içeriği olarak kullanmayı sadece o forum akıl etmişti. Ondan sonra hsnin x hesabı deve fotosu paylaşması şüpheli.
Şüpheli mi? Akıl etmekte geç kaldık diye özür dileriz Yusuf. Sadece onlar akıl etmişse telif atsınlar kaldıralım görseli 🙂
Hayırlı günler HS ailesi.
ivaiva hoşgeldin hocam
Hoşbulduk. Teşekkür ederim.
Hayırlı Akşamlar .
Hazır mısınız ….
Hemde nasıl👍
Hayırlı Akşamlar .
Hazır mısınız ….
Başkan sen hazırsın demektir böyle yazdıysan,bizde hazırız o zaman
Hayırlı geceler herkese
Hoşbulduk. Teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz,iyi geceler forum