Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Maşallah aurora borealiste heyecan yaptığına göre eksiksiz mutluyuz
-
Tüm yazı boş geçtik ama şu 1 saatlik periyottaki yağış ve oraj yazı unutturdu sanırım tamamen
-
İnsan üşüyünce mutlu olur mu? Ben oluyorum, yorganı üzerime geçirdim ısınmaya çalışıyorum keyfimde yerinde.
-
- Resmi Gönderi
selamlar arkadaslar iyi aksamlar herkeze.
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam, Hayırlı geceler herkese
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar iyi geceler herkese . Hayırlısıyla sabaha karşı 4 gibi Diyarbakır’a yolculuk
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar iyi geceler herkese . Hayırlısıyla sabaha karşı 4 gibi Diyarbakır’a yolculuk
Hayırlı geceler abim
Kazasız belasız git, başarılar şimdiden
-
İyi akşamlar hayırlı yolculuklar
-
- Resmi Gönderi
Cümleten selamünaleyküm, Allah izin verirse yine sizlerleyim cümleten hayırlı günler.
Aleyküm selam hoş geldin geç gördük kusura bakma
-
- Resmi Gönderi
Diyarbakır’da sıkı sağanak var. Yeni şehirden herkese selamlar
-
- Resmi Gönderi
Diyarbakır’da sıkı sağanak var. Yeni şehirden herkese selamlar
Haydi bakalım ayağın uğurlu gelmiş demekki Sahut..
Hayırlı olsun, başarılar sana ve tüm öğrenci arkadaşlara
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Adana’da süper hücre oluşmuş
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -