- YENİ
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar. Bir diziye başladım. Türkiye’nin en iyisi diyip tartışmayı başlatayım. Sizce hangi dizi ?
İyi geceler..
Dizi zor seçerim,severim.
Düşünmek lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar. Bir diziye başladım. Türkiye’nin en iyisi diyip tartışmayı başlatayım. Sizce hangi dizi ?
İyi geceler..
Dizi zor seçerim,severim.
Düşünmek lazım
Hayırlı akşamlar. Bir diziye başladım. Türkiye’nin en iyisi diyip tartışmayı başlatayım. Sizce hangi dizi ?
Pek fazla dizi izlemem lakin ezel dizisini tek geçerim. Bir de yeni başlayan Deha dizisi var o da güzel
Akasya Durağı , Miskinler Tekkesi, Avrupa Yakası tarzı diziler güzel.
Türkiye’nin en iyisi diyorsanız muhtemelen Ezel, Behzat Ç veya benim tahminim olan Kurtlar Vadisidir.
Yazılanların hepsi doğru bence de
Hayırlı günler.
Hayırlı Sabahlar Cümleten
diziden anlamam ama tum sezonlari bitmis dizilerden bazilarini 3-4 gun bazisi 1 haftadan fazla izler bitirirdim eskiden. simdi firsat olmuyor
iyi aksamlar herkese...
Bir sorun olmazsa gece güncellemesini 12 şer saat arayla paylaşacağım. Bilginiz olsun. Beklerim herkesi 👀🙋🏻♂️
Hayırlı geceler olsun HS ailesi
Selamunaleykum hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Selamunaleykum hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleykumselam Hayırlı günler
Kurtlar Vadisi ?
Kurtlar Vadisi ?
En temiz cevap. Teşekkürler
KarDelisi00 emrhann5441 hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar bu hafta sonuda Manisa ziyareti ettik .
Hayırlı akşamlar bu hafta sonuda Manisa ziyareti ettik .
Hayırlı akşamlar abim..İyi etmişsin..Hazerfen Sinan Çelebi oldun galik
Sahutt hayırlı olsun abim, başarılar