benim hayatimda gordugum en karmasik sistem bu sistem arkadaslar. saatlik olarak hersey degisiyor.
Normal değilmi abi ULL yapılı sistem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbenim hayatimda gordugum en karmasik sistem bu sistem arkadaslar. saatlik olarak hersey degisiyor.
hosgeldin gugul ozlettin kendini.
ust seviye alcagi karada yuzey sicakliklarinda degisiklik yapmaz.. merkezi sicak degildi cekirdek konveksiyonu olmadi. sanki ull gibi oturdu ama ic anadoluya haklisin.
hosgeldin gugul ozlettin kendini.
ust seviye alcagi karada yuzey sicakliklarinda degisiklik yapmaz.. merkezi sicak degildi cekirdek konveksiyonu olmadi. sanki ull gibi oturdu ama ic anadoluya haklisin.
Hoşbulduk Abi bana yardımcı olurmusun şu macos kurma işinde vmware bir türlü kuramadım virtuelbox denedim yine aynı hata ile karşılaştım bir türlü yükleme ekranını geçemiyorum izlediğim videolarda veya dolandığım forumlarda adamlar takır takır yapıyor işliyor Aşama aşama maddleri Denedim yine olmadı. Android uygulama geliştirime üzerine kendimi baya bir geliştirdim de react-native üzerine uygulamalar kodluyorum fakat işte mac için uygulama portlamam gerekiyor bunun içinde xcode geliştirme arayüzü gerekiyor bunuda windows açmıyor apple özel bir editör elimde bir mac olmadığı için veya bir apple cihaz uygulamayı test edemiyorum sistemim güçlü olmasına rağmen yükleme ekranında takılıyor
Hoşbulduk Abi bana yardımcı olurmusun şu macos kurma işinde vmware bir türlü kuramadım virtuelbox denedim yine aynı hata ile karşılaştım bir türlü yükleme ekranını geçemiyorum izlediğim videolarda veya dolandığım forumlarda adamlar takır takır yapıyor işliyor Aşama aşama maddleri Denedim yine olmadı. Android uygulama geliştirime üzerine kendimi baya bir geliştirdim de react-native üzerine uygulamalar kodluyorum fakat işte mac için uygulama portlamam gerekiyor bunun içinde xcode geliştirme arayüzü gerekiyor bunuda windows açmıyor apple özel bir editör elimde bir mac olmadığı için veya bir apple cihaz uygulamayı test edemiyorum sistemim güçlü olmasına rağmen yükleme ekranında takılıyor
gecenlerdede bu problem vardi sanirim. tamamda native bir dil ile yazdigin platfom uzerine compile edebilirsin. anladigim kadariyla js framework u uzerinden gelistirme yapiyorsun. swift yada objective c ile app ini cross compile etmelisin. bakayim nasil hybrid biseyler yapabiliriz.
Güncellemeye buyrun
Arşivimde şöyle bir şey buldum
26 Ocak 2012 ECMWF güncellemesi
Arşivimde şöyle bir şey buldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 26 Ocak 2012 ECMWF güncellemesi
Bu da o tarihte gerçekleşen (ECMWF verileriyle)
Gece gece denk geldim içim gitti ya
Gece gece denk geldim içim gitti ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Amma ettin gece gece Semih.. Fena üzüldüm.. Elden geldiği kadar kol kanat germek bizlere yakışır.
Hayırlı günler cümleten
Hayırlı günler cümleten
Hayırlı günler olsun
İyi günler HS ailesi
Uzun uğraşlar sonucunda sonunda oldu
Video yüklemek isteyen arkadaşlar,siteden zor geliyor ise veya video hakkımız doluysa ( 5 video)
Aşağıdaki adresten atabilirsiniz
Eser14 sohbete de attım,buraya da atayım
Hasan61 büyük harflerle yapmış bulunduk, değişim de edebilirim
Böyle iyi dersen devam