mehmet civan abi ben varım ama şuan elimde bir proje var onu bitirmem gerek ondan sonra boşum
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Buyurun arkadaşlar GFS'ye
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI - Sayfa 902 - Model Paylaşımı - HavalarinSesi Meteoroloji Forumu
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan Hasan61 merakla bekliyorum/z..
Sahutt sendeyiz GFS de
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi mehmet civan Hasan61 Sahutt
Elinize sağlık.
-
Whisper abi mehmet civan Hasan61 Sahutt
Elinize sağlık.
Sinan Hocam varmı güzel haberler biraz modumuz yükselsin
-
- Resmi Gönderi
Sinan Hocam varmı güzel haberler biraz modumuz yükselsin
İki tane konu açtım beklediğim sosyal medya hesaplarına biraz yoğunluk veriyorum bu aralar
-
İki tane konu açtım beklemediğim sosyal medya hesaplarına biraz yoğunluk veriyorum bu aralar
Beklemediğim derken hocam
-
Havaların sesi ailesine biraz hafızalarımızı zorlatmak istiyorum. Geçmiş yıllarda modellerde çok iyi gözüküp son anda bozulup gelmeyen ve fiyasko olan sistemleri hatırlayanlarınız var mı?
Edit: Çoğu kişi belki 2018 diyecek ama Benim ki net şubat 2021'dir. 14 şubat civarları. Yakın bir tarih gözüküyor ama neredeyse 4 sene oldu. Tam 10 gün kar gösteriyordu modeller kar haritalaro efsaneydi ancak efsane olmasını beklerken tamamiyle rakım sistemi olup kestane olmuştur.
-
- Resmi Gönderi
Sosyal medya üzerinden paylaşımlarımızı takip ederseniz seviniriz
Eser14 senden de var
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Günaydın HS ailesi 2-3saat uyuduk şimdi işegitme vakti cümleten hayırlı günler herkese umarım güzel ve mutlu haberler alacağımız bir gün olur tüm HS ailesi olarak
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler cümleten, okulu olan kardeşlerime başarılar Allah zihin açıklığı versin, işe gidecek abilerime akranlarıma hayırlı işler cümleten bol kazançlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
hayirli gunler
-
Havaların sesi ailesine biraz hafızalarımızı zorlatmak istiyorum. Geçmiş yıllarda modellerde çok iyi gözüküp son anda bozulup gelmeyen ve fiyasko olan sistemleri hatırlayanlarınız var mı?
Edit: Çoğu kişi belki 2018 diyecek ama Benim ki net şubat 2021'dir. 14 şubat civarları. Yakın bir tarih gözüküyor ama neredeyse 4 sene oldu. Tam 10 gün kar gösteriyordu modeller kar haritalaro efsaneydi ancak efsane olmasını beklerken tamamiyle rakım sistemi olup kestane olmuştur.
-28 veren senaryolar vardi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-