İyi geceler, emirhan4455 Sibirya
yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZ
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi geceler, emirhan4455 Sibirya
yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZ
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hayırlı geceler olsun
Atıp kaçmışsın bu saatte başkan
Hayırlı günler .
Hayırlı günler herkese
selamlar ahali.
3 gunluk yogunlugum vardi. hallettim geldim.
15 ta gozuken sistemin 2-3 gun daha acelesi olabilir. sistem modellerde gosterdiginden daha guclu olur 15 sonrasi icin iyi olur.
Sinan abi geldim ben birsey demistin bana sen musait olunca bakalim ona
selamlar ahali.
3 gunluk yogunlugum vardi. hallettim geldim.
15 ta gozuken sistemin 2-3 gun daha acelesi olabilir. sistem modellerde gosterdiginden daha guclu olur 15 sonrasi icin iyi olur.
Sinan abi geldim ben birsey demistin bana sen musait olunca bakalim ona
Sistem mi var
Sistem mi var
yagis var. avrupa ustundeki 9 gibi sanirim 500 deki bolunup guneye giden kismi azor un guclensinden dolayi biraz torpulenebilir. bu tur durumlarda anadolu etrafi havaya ve yere nazaran daha ilik deniz suyu ile kapli ve ortasinda daha soguk kara parcasi oldugu icin miknatis misali cekiyor soguklarin bir kismini ab uretiyor akdenizde. biz sadece soguklarin guneye inmesiyle sistem almiyoruz. cografi konumumuz ve karaparcasinin ozellikleride etkiliyor
Eren
sunu diyorum sinoptikde ustune geldi simdi gfs den
Eren hocam
ustteki simdi gelen sinoptik alttaki sabahki
gfs yi bu konuda seviyorum en kucuk degisikligi 2-3 saat icerisinde yansitiyorlar sinoptige
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren hocam
ustteki simdi gelen sinoptik alttaki sabahki
gfs yi bu konuda seviyorum en kucuk degisikligi 2-3 saat icerisinde yansitiyorlar sinoptige
Çok değişir daha
Çok değişir daha
e tabiki hocam o degisimlerin takibindeyiz ya zaten
bu arada burasi sohbet kismiymis ya.
Whisper senden sonra simdide ben abi
Sıkıntı yok mehmet civan ustam
Hayırlı günler
mehmet civan özel mesajına bir bakiver