- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleykumselam, hayırlı günler
Günaydın arkadaşlar
Tünaydın,hayırlı günler. Tekrar hoşgeldiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleykumselam, hayırlı günler
Günaydın arkadaşlar
Tünaydın,hayırlı günler. Tekrar hoşgeldiniz
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler olsun
Sosyal medya üzerinden paylaşımlarımızı takip ederseniz seviniriz
Yeni logomuzu çok beğendim, harika olmuş elinize sağlık.
Yeni logomuzu çok beğendim, harika olmuş elinize sağlık.
Hayırlı akşamlar çok daha güzel olacak,
Bu sene sloganımız Geliyoruz .
Hayırlı akşamlar çok daha güzel olacak,
Bu sene sloganımız Geliyoruz .
Herşey güzel görünüyor, Allah'ın izniyle de yüzümüz gülecek.
22 aralık gem gibi gelsin gfs ecmwf icon ukmo çöp model gözümde
Şubatta gelen bi sistem vardı 24 şubat sanırım onu hatırlattı
Şaheser resmen ❤️❤️
Selamünaleyküm hayırlı günler.
Selamünaleyküm hayırlı günler.
Aleykumselam hayırlı günler
Herkese merhaba cok eski bir alışkanlığımi tekrarlayacagim "İstanbul'da hava 7 derece yagmurlu" ...
bugün tekrar verilere bakmak için siteye girerken 8.yıl yazısını gördüm, ne kadar geçmiş üzerinden bu siteye kayıt olalı, benim de neredeyse 7,5 yıl olmuş ...
ilk bu siteye kayıt olduğum zamanlari hatırladım da her şey ne kadar farklıydı daha küçücük bir çocukken elimde telefon Mersin'e kar yağacak mı diye daha yazın başından sorup yönetici abileri cildirtirdim , hayatımdaki en büyük heyecan en büyük hayalim penceremin önünden dışarıda yağan karı izleyecek olmamdi o zamanlar
, hayatta hiç bir sorumluluğum gelecek kaygım olmadan umarsızca hava durumunu kontrol edip kar yağsın diye dualar ederdim. O günlerden bugünlere acı tatlı bir sürü şey yaşadım ben de büyüdüm olgunlastim hayatın gerçekleriyle karşılaştım ,sorumluluklarim oldu ,hayatın binbir tokadını yedim her anlamda değiştim
ama, ne yalan söyleyeyim hala yukarıdan gelme ihtimali olan bir kar tanesi bile beni heyecanlandırıyor ,tıpkı o uyumayip pencereden kar yağmasını dualarla bekleyen küçük çocuk gibi....
93 harbi 👏👏 işte bu ,bizlerde seni, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.
Gençler hatta çocuk yaşta olan arkadaşlarımız ile geçen zaman..Sizler büyüdünüz,bizler daha da yaşlandık ama altta yazdığın gibi hala heyecanımız devam ediyor
Eline sağlık abim
ama, ne yalan söyleyeyim hala yukarıdan gelme ihtimali olan bir kar tanesi bile beni heyecanlandırıyor ,tıpkı o uyumayip pencereden kar yağmasını dualarla bekleyen küçük çocuk gibi....