Herkese İyi geceler. Herkesin 3 ayları ve Regaip kandili mübarek olsun.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Herkese hayırlı günler ve hayırlı kandiller
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler.
-
Sistem gelsin diye sitede yapmadığım totem kalmadı. Değişiklikler yapılmasını talep ediyorum falan eğer 1 Ocakta modeller hala değişmemiş olursa ismimi değişeceğim artık.
Ben sözümü tutarım. Yeni isim, yeni pp ve yeni kapak hayırlı olsun.
-
Ben de profi fotoğrafımı Rafa Silva olarak değişerek toteme katkı sağlayayım 🫡
-
Arkadaşlar ! Son veriler 20 ocak öncesi birşey yok diyor ocak ayı normalerin 1 derece ve üstü bitebilir 20 ocak sonrası İskandinav yükseği var burdan bir gelişme bekliyoruz ne olur 850 hpa -10 ve altı mı gelir kıytırık bir soğuk mu gelir net değil Şubat olumlu görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Odesay mjo ne diyor
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler hayırlı kandiller herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı kandiller herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler .
-
Arkadaşlar maalesef Ocak ayı boyunca hiç bir soğuk atak yok kar için İstanbul da malesef kar anlamında söylüyorum üzülerek kış %50 bitmiştir
Ukmo ve Ecmwf kış tahmini ve kar haritası bir nevi gerçek oldu gibi durum çok kötü küresel ısınma durmuyor
-
Hayırlı geceler .
Şefim küresel sıcaklık durmuyor 1.95 artık 10 yıl öncesini bile arar olduk
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Mavi şeritlerin düz olduğuna inanmak zor...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ya inanamıyorum cidden 2012 de İstanbul'da cekilmis bı diziyi izliyorum 3-4 bölümdür her yer kar yani neredeyse 1 ay boyunca sürekli kar yagmis ,bugüne gelelim neredeyse 1 damla bile yağmıyor nasıl bu kadar değişmiş olabilir iklim aklım almıyor .soruyorum cidden bu sene kar alma ihtimali var mı istanbulun :((
-
- Resmi Gönderi
Ya inanamıyorum cidden 2012 de İstanbul'da cekilmis bı diziyi izliyorum 3-4 bölümdür her yer kar yani neredeyse 1 ay boyunca sürekli kar yagmis ,bugüne gelelim neredeyse 1 damla bile yağmıyor nasıl bu kadar değişmiş olabilir iklim aklım almıyor .soruyorum cidden bu sene kar alma ihtimali var mı istanbulun :((
Yağar neden yağmasın abim..
-