- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleykümselam Sinan üstat.Sinan üstat blog kapalı olduğu için buradan sormak istedim.Gelen son veriler güzel dediniz.Peki hangi tarihlerde sistem gelme olasılığı var?Nasıl bir sistem bekliyorsun?
Aleykümselam Sinan üstat.Sinan üstat blog kapalı olduğu için buradan sormak istedim.Gelen son veriler güzel dediniz.Peki hangi tarihlerde sistem gelme olasılığı var?Nasıl bir sistem bekliyorsun?
Bu tarihlerdeki veriler güzel bu konudan Eren onu takip ediyoruz .
Öncesinde bir hızlı ve öfkeli sürprizlerimiz olabilir. Onuda model takip ederek bakıyoruz hep birlikte.
Hayırlı Cumalar
Aleykumselam, hayırlı günler, hayırlı Cumalar herkese
GFS ye buyrun Athena paylaşıyor arkadaşlar
Ya inanamıyorum cidden 2012 de İstanbul'da cekilmis bı diziyi izliyorum 3-4 bölümdür her yer kar yani neredeyse 1 ay boyunca sürekli kar yagmis ,bugüne gelelim neredeyse 1 damla bile yağmıyor nasıl bu kadar değişmiş olabilir iklim aklım almıyor .soruyorum cidden bu sene kar alma ihtimali var mı istanbulun :((
rekor 87 senesine aittir o da 14 gün kış boyunca. 2004 onu izler 8-10 gün arası , bunun dışında ortalama İstanbul 80 den bu yana 2-3 gündür karın yerde kalma süresi….. örnek 88-89-90 seneleri biraz kısır geçer 95-96-99 seneleri boş senelerdir 2007 ve 2009 senesi boştur misal yani her dönemde olur ama 2020 senelerde ilk defa 3 sene karsız gün açısından en kötü sene ve arka arkaya gelmiştir.şunu demek istedim her şey küresel ve demografik etkenlerle olmaz önceden de karsız veya az kar yağan günler seneler oluyordu
2-3 gün diyeti yapacağım.dondugumde gelmesi çok olası bir sistem başlığı görmek istiyorummmm
Hayırlı geceler
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Herkese hayırlı sabahlar.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Herkese hayırlı sabahlar.
Aleykumselam, hayırlı günler abiler
Hayırlı günler herkese.
Hayırlı haftasonları olsun herkese
Hayırlı haftasonları olsun herkese
Ooo survivor ekstadan semih öztürk aramızda