- Resmi Gönderi
Geçen sene ecmwf i yerden yere vuranlar neredeler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçen sene ecmwf i yerden yere vuranlar neredeler
karsesi hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı akşamlar, yeni gelenler hoşgeldiniz.
Bugün sabahtan akşama kadar squid game 2. sezonunu izledim
Bugün sabahtan akşama kadar squid game 2. sezonunu izledim
Açıkla bakem neymiş konusu 🙂
Bizde bakarık belli olmaz ..
Açıkla bakem neymiş konusu 🙂
Bizde bakarık belli olmaz ..
Buldum baktım konusuna 👍👍
Hayırlı geceler şimdiden herkesin haftası güzel olsun inşallah, esnafa bol bereketli kazançlar, kar bekletmekte olanlara karlı haftalar, güzel haber bekleyenlere iyi haberler, emeklilere sağlıklı keyifli emeklilik devamı, hastalara şifa, dertlilere devanın bol olduğu hafta olsun, evlenmek isteyene kısmet ekmek bekleyene nimet evlat bekleyene güzel evlat haberi alınacak hafta olsun,
Ne olursa olsun herşeyin önce hayırlısı olsun. Sağlıkla sıhhatle ağız tadı ile olsun.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar hayırlı günler abim
Hayırlı günler cümleten arkadaşlar.
Aleykümselam hayırlı günler herkese
Buyrun GFS ye
Aleykümselam hayırlı günler herkese
Buyrun GFS ye
En iyi jilet budur buyrunnn. dunyanin butun meshurlari bununla tıras oluyor. ingiltere krali, rahmetli baskan kennedy, tacsiz kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot, fenerbahçeli cemil. hepsi sohretlerini bu bicaga borcludurlar. eveeet, denemesi bedava hemde hic para vermeden. bakin mesela su vatandasin sakali uzamis. simdi iki dakika da susuz sabunsuz bu is hallolucak. bakin abiler fendin son harikasi, alaman mucizesi, butun meshurlarin bicagi
En iyi jilet budur buyrunnn. dunyanin butun meshurlari bununla tıras oluyor. ingiltere krali, rahmetli baskan kennedy, tacsiz kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot, fenerbahçeli cemil. hepsi sohretlerini bu bicaga borcludurlar. eveeet, denemesi bedava hemde hic para vermeden. bakin mesela su vatandasin sakali uzamis. simdi iki dakika da susuz sabunsuz bu is hallolucak. bakin abiler fendin son harikasi, alaman mucizesi, butun meshurlarin bicagi
Hayırlı akşamlar herkese ✋ :elkaldıranadam: