- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
2022 efsanesinden sonra güzel bir kış olmadı bi türlü, "nerde o eski kışlar" diyen bir sonraki nesil biz mi olacağız yoksa :D
Hayırlı sabahlar hayırlı ve karlı bir cuma olsun
Chatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
Chatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
Paradator diye bir fenomen var tia coin 180 dolar olacak diyor. Emin ol chatgpt daha akıllı cevaplar vermiştir
Paradator diye bir fenomen var tia coin 180 dolar olacak diyor. Emin ol chatgpt daha akıllı cevaplar vermiştir
80 x olabilir ancak tia da olmaz daha potansiyelli coinler var ve bu boğada her coinde yükselmez artık ilk 50 de , Aİ ve made in usa coinleri iyi değerlenebilir
belli bir yere kadar ai Eren finansal buyume icin abarttilarda abarttilar. noldu iste deepseek geldi matematelik sel islemle 25 de 1 maliyetle 78.7 skoru var yada oyle birseydi chatgpt nin 76.9 mu ole bisey. 2 trilyon dolar zarar ettiler. bak bizim modeller varya bazi algoritmalarda chatgpd den kat kat ustun. token iniz varsa biriniz girin bakalim su bolgede su degerlerde su basincta vs vs vs girip bir sinoptik cizmesini isteyin bakalim napicak. buyuk bir ihtimal internetten ona cok yakin bir sinoptigi alir onune koyar. ben 1-2 kere yazilim icin denedim bana reference manuelde ki shematic i atiyor. ornek kod bloklarini atiyor. o zaten heryerde var. kendi yazdigim bir kod blogunu yazdim bir keresinde bu nedir diye bana dokulardaki keratinin miktarina gore sacin sakalin uzama katsayisiyla ilgili biseyler yazdi. birkac modulle egitmeye calistim bi ara bildugun aptal ordek. matlab hala bir cok teknik konuda herhangi bir ai den 100 lerce kat daha gelismis. abartiyorlar. birak birde yanlis sonuc veriyor. cok cok basit isler icin.
coin demişken bitcoin yine süründürüyor milleti ve altları
https://racket-lang.org/ burdan indirin bunu bir kac lisp kitabi alin. youtube dan ilk girisleri ogrenizsiniz. 2-3 seneye kendi yapay zeka nizi ufaktan yaparsiniz.
list / binary tree /best first searc / first order magic / gredy aproach / fuzzy logic / neural network
coin tahmini icin bunlardan baslayabilirsiniz
Hayırlı geceler.
hayirli geceler
uyuyanlara ve uyuyacaklara allah rahatlik versin.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abi