- Resmi Gönderi
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
Puan sitedeki aktif durum ve bilgiye göre
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
Puan sitedeki aktif durum ve bilgiye göre
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
Bunun açıklandığj bir konu vardı ama şu an bende bulamadım. Whisper dayı siteye girince konusunu atar buraya
sanırım şu konu
wriscuttern Athena beni ufak bir yolculuk bekliyor
erencelik34 altis14 seffafkartvizit pilokik wolwerinccs 17Subat2015 Ataman hoşgeldiniz..
Hava işleri karışık olunca atlıyoruz,
Aleykumselam,hayırlı günler herkese..
Hayırlı akşamlar herkese,GFS ye davet
Sistem gelirse seviniriz hep beraber
Yine baba hasret yine bana hüsran var sistem olmadı:(
Yine baba hasret yine bana hüsran var sistem olmadı:(
Ooo hoşgeldin ! Olumsuz veri gördüğü gibi boş yapmaya gelen adam 🙃
20 Şubat sonrası sıcak dalga gelebilir
İnşaallah 40 derece olurda bildim diye sevinirsin ortalıkta
Uzun vade ecmwf verisi gördünüz sanırım, bir şey sormak istiyorum dün geceki ya da bu sabahki verileri görünce neden gelip bir şeyler karamadınız da tek bir güncelleme ile sıcak dalga görünce gelip yazıyorsunuz sadece merak ediyorum.
+ olarak tek bir veri değil, birçok veriye bakıp kendi değerlendirmemi yazdım diyorsanız eğer lütfen bizimlede o diğer verilerinizi paylaşınız ayrıca da onun da konusu burası değil o da ayrı.
Lütfen merağımı gideriniz.
Mjo ya bakıp sıcak hava geleceğini öngördü helal olsun
Gfs akşam sıcak çıktı olabilirmi bakan oldumu acaba
Gfs akşam sıcak çıktı olabilirmi bakan oldumu acaba
Ortalama hala iyi abi güzel senaryolar var diyagramlarda, takibe devam…