- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
nörojen mesane sebebiyle mesanemde biriken idrarı hissetmiyorum. Ve hissetmediğim sürece idrarı dışarı atamıyorum. Muhtemelen 24-48 saat içerisinde bir çok komplikasyon gelişecek ve bu komplikasyonları acildeki doktorlar fark etmezse bir kaç gün içinde öleceğim. Bu komplikasyonların en tehlikelisi mesane patlaması mesanem patladıktan sonra şiddetli bir ağrı hissedeceğim ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkacak. Neden şuanda acile gitmiyorsun diyorsanız orası sır olarak kalsın. Şuan göz göre göre riske giriyorum beni bu riske girdirip hayati tehlikeye sokanlarında Allah belasını versin diyorum. Belkide son günlerimi yaşıyorumdur hakkınızı helal edin.
psikiyatr a devam ediyormusun yusuf. ilaclarini dogru kullaniyormusun.
psikiyatr a devam ediyormusun yusuf. ilaclarini dogru kullaniyormusun.
Evet
Evet
tamam dikkat et kendine saglikta sır olmaz neyin varsa anlatmalisin doktora. acil doktorundan birsey bekleme direk polklinige acil sevk ini iste.
Bugün doktora gittim, iki tane test yaptı ve ikisinde de sorun çıkmadığını belirtti doktor. Ama benim çok az bir bilgim vardı bu testlerin ne anlama geldiğine dair ve raporları incelediğimde sıkıntı olduğunu anladım. Doktor zaten uzman değildi ve işten fazla anlamadığını belli etti. Gireceğim bir test daha var ve en önemlisiymiş ürodinami testi diye geçiyor adı. Eğer bir tanı alamazsam tüm sorumluluk o doktorundur. Başıma bir şey gelirse doktorun adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını isterim.
Eğer bir tanı alamazsam tüm sorumluluk o doktorundur. Başıma bir şey gelirse doktorun adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını isterim.
Kes at olmaz,başka doktor mu yok Yusuf.
Bir başka hastane veya Dr a gidilir,tedavi de olunur eğer buradan sonuç alınmazsa.
Fazla karamsarlık ile yazıyorsun.
Geçmiş olsun
Ülkenin iç kesimlerine göre kuzey kıyı kesimler daha soğuk şu an Zonguldak 10 derece Ankara 22
Bugün doktora gittim, iki tane test yaptı ve ikisinde de sorun çıkmadığını belirtti doktor. Ama benim çok az bir bilgim vardı bu testlerin ne anlama geldiğine dair ve raporları incelediğimde sıkıntı olduğunu anladım. Doktor zaten uzman değildi ve işten fazla anlamadığını belli etti. Gireceğim bir test daha var ve en önemlisiymiş ürodinami testi diye geçiyor adı. Eğer bir tanı alamazsam tüm sorumluluk o doktorundur. Başıma bir şey gelirse doktorun adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını isterim.
Çok geçmiş olsun Yusuf yeni gördüm kusuruma bakma
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleykümselam,hayırlı sabahlar
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar herkese.
Hayırlı geceler olsun herkese. Serin bir gece. Bütün gün kasvetli bir hava vardı. Yarın yağacak gibi. Bakalım 🙋🏻♂️
Çok serin ya da hafif soğuk denilebilecek bir hava mevcut, asıl soğuma daha gerçekleşmedi. Haziran gelmeden Tam anlamıyla ısınmayı kimse beklemesin. Kuzey kutbundaki soğuklar zayıflasada hala bir miktar güçlü oldukları için soğuk hava atakları mümkün olabiliyor.