- Resmi Gönderi
Arkadaşlar 11- 16 arası icanadolu yagış gösteriyodu yine gücü düstü yok oldu desem daha iyolur durum nedir sizce
havalarinsesi.com/attachment/13742/
Yağışlar çok tatminkar olmasa da tamamen kaybolmuş değil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar 11- 16 arası icanadolu yagış gösteriyodu yine gücü düstü yok oldu desem daha iyolur durum nedir sizce
havalarinsesi.com/attachment/13742/
Yağışlar çok tatminkar olmasa da tamamen kaybolmuş değil.
Yunak diğer bölgelere göre boşlukta kalıyor Serkan42
Yine de tamamen yağışsız diyemeyiz. Hafif yağışlar olacaktır.
Arkadaşlar merhaba bundan sonra iç Anadolu Bölgesi sorumlusu olarak devam edeceğim buradan hem Ankara hemde iç Anadolu'daki şehirlerimizin analizini gelecek ve gelen sistemlerin analizini hep beraber yapacağız
Arkadaşlar merhaba bundan sonra iç Anadolu Bölgesi sorumlusu olarak devam edeceğim buradan hem Ankara hemde iç Anadolu'daki şehirlerimizin analizini gelecek ve gelen sistemlerin analizini hep beraber yapacağız
Hayırlı uğurlu olsun abim
Başarılar dileriz
Bölgemizdeki bazı illerin diyagrami ay sonu sistemi güzel işaretler var inşallah hep beraber göreceğiz
Ay sonunda yağış olarak akdeniz kökenli karlı güzel bi sistem gelirse hem şehrim hen de bölgemiz gayet iyi faydalanır
Ay sonunda yağış olarak akdeniz kökenli karlı güzel bi sistem gelirse hem şehrim hen de bölgemiz gayet iyi faydalanır
Öncelikle hoş geldiniz profilinize konum bilgileri koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz
İnşallah dediğiniz olur hepimiz bekliyoruz
Angora hocam. İç Anadolu Sorumlusu olduğunuz için tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
Angora hocam. İç Anadolu Sorumlusu olduğunuz için tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam
Öncelikle hoş geldiniz profilinize konum bilgileri koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz
İnşallah dediğiniz olur hepimiz bekliyoruz
Hoş buldum teşekkür ederim dediğiniz gibi konum bilgilerimi doldurdum elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım
Hoş buldum teşekkür ederim dediğiniz gibi konum bilgilerimi doldurdum elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım
inşallah şimdi model sayfasına geçelim bakalım sistemlerimiz ne alemde
2016 aralık gibi bir şey alsak ay sonunda içimin yağları eriyecek de olmuyor işte
2016 aralık gibi bir şey alsak ay sonunda içimin yağları eriyecek de olmuyor işte
Nasip bakalım bu sene geç baslicaz gibi görünüyor inşallah geç te bitiririz biz iç kesimler olarak daha şanslıyız en azından her yıl sistem ve ya sistemler görüyoruz küçük ve büyük kıyı iller ne yapsın
Nasip bakalım bu sene geç baslicaz gibi görünüyor inşallah geç te bitiririz biz iç kesimler olarak daha şanslıyız en azından her yıl sistem ve ya sistemler görüyoruz küçük ve büyük kıyı iller ne yapsın
Ya tabi orası öyle ama insan o günleri yaşayınca özlüyor bidaha istiyor