Diyagram güzel gibi şimdiden 10 gün sonrası bile %30-45 kar vermiş
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
Ankara
-
- Resmi Gönderi
İddialı bir söylem bizde olmadı.Modellerde ne gördü arkadaşlar onu söyledi ve yorumladı.
Gelsin bakalım neler olacak.Ben hala aşırı bir değişim görmedim akşam modellerde.
-
- Resmi Gönderi
Sinoptik güzel lakin güney dogumuz için kötü oldu siklon merkezinde kaldı ama genel olarak efsane yfi
-
Yani hocam anladığım kadarıyla rekoru kıracaz herhalde 33 cm MGM de öyle söylüyor eski rekoru egale ederiz diye düşünüyorum gerçi 2010 da 60 cm kar vardı ama neye göre hala 33 cm anlamadım
-
- Resmi Gönderi
Yani hocam anladığım kadarıyla rekoru kıracaz herhalde 33 cm MGM de öyle söylüyor eski rekoru egale ederiz diye düşünüyorum gerçi 2010 da 60 cm kar vardı ama neye göre hala 33 cm anlamadım
Kendi bahçelerine yagani sayıyorlar Galiba ?
Cm vermeyi sevmem ben yaşayıp göreceğiz artık
-
Kendi bahçelerine yagani sayıyorlar Galiba ?
Cm vermeyi sevmem ben yaşayıp göreceğiz artık
Zaten hocam Ankara'ya cm tahmini yapmak çok zor mesela geçen Ocak ta kar yağdığında bulunduğum konuma 20 cm kar yağdı ama daha yüksek yere o kadar yağmadı Ankara anlamadım neden böyle bir kopukluk var enteresan bir şehir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konyada merkez yine sınırda gibi
-
- Resmi Gönderi
Konyada merkez yine sınırda gibi
Hocam üçüncü siklonda oluştu o tam gömdü konyayi bu kadar sıcak Akdeniz'e bu kadar soğuk gelecekte Akdeniz tepki vermicekmi belki 4.siklon bile oluşabilir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Çok heyecanlı günler bizi bekliyor. Maşallah tek kelimeyle harika ?
-
Kanaatim , Yeni güncelleme istanbulun ilk kar alımını yaktı gibi.
Bizim bölge için gayet güzel gidiyor güncellemeler ama
-
Çok iyi olmuş bu
-