Tekrar Kırıkkale olarak yerimizi aldık bu senede yine umutla bekleyeceğiz bakalım bereketli olsun
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Hadi inşallah dostlar. Sizlerle takipteyiz inşallah 👏🏻👏🏻
-
- Resmi Gönderi
İç Anadolu'ya kar mı lazımmış? Bir sinerji yapalım o zaman 👀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçen sene hayal kırıklığı ile geçti herkes ankaradan çok umutlu beklenti yüksek ama inşallah ilk kar güzel gelir
-
Konya için son durumlar nedir arkadaşlar yağmur diyolar sizin düşünceleriniz nedir?
-
- Resmi Gönderi
Geliyor mu kar hocam ben de konyadayim 😄
Konya için son durumlar nedir arkadaşlar yağmur diyolar sizin düşünceleriniz nedir?
kasim ayina gore guzel bir kar geliyor hocam ic kesimlere. bu sekilde devam ederse ortuden fazlasida olabilir. yagis guzel yer soguk 850mb yeterli 500mb biz kiyilar icin -35 -40 ve ustu isteriz lakin bolgeniz adinina suandaki gorunen sistemde gayet yeterli. bir anda bastiracak hizli giris yapicak yagisa benziyor. botlar cekilir montlar giyilir coluk cocuk kar topu oynar. o yagan kar altinda videolar cekilir sinoptige gore. temennimizde bu yonde.
edit: mgm kky diyor simdlik.Böyle demiş mehmet civan ustamız
-
- Resmi Gönderi
Böyle demiş mehmet civan ustamız
bu geceki ciktidada kar var diyor gfs
-
- Resmi Gönderi
okan331 istersen Hataya istersen Konya’ya. Seç beğen al gece güncellemesinden 😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
okan331 istersen Hataya istersen Konya’ya. Seç beğen al gece güncellemesinden 😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam Konya adina bozmuş biraz sabah 117 cm yazıyordu 21 olmuş
-
- Resmi Gönderi
Hocam Konya adina bozmuş biraz sabah 117 cm yazıyordu 21 olmuş
Modellerin son güne kadar yağış tahmin edememe durumu var hep. Sistemin yağış miktarına değil. Soğuk durumuna ve ana fikrine odaklan benim fikrim.
-
- Resmi Gönderi
Hocam Konya adina bozmuş biraz sabah 117 cm yazıyordu 21 olmuş
konya merkeze onceki senelerde yarim metre kar yagdiginda hic bir yerde yazmiyordu ama
-
Bekliyoruz hafta sonu açılışı yapacağız inşallah..
-
Geç de olsa geldik şifremi unutmuştum 😅
-
- Resmi Gönderi
Geç de olsa geldik şifremi unutmuştum 😅
Denk girmişsin yine de
Hoşgeldin..Hala Eskişehir demişim?
-