Eskişehir kar gorurmu acaba bu sistemde
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Eskişehir kar gorurmu acaba bu sistemde
Evet , Cumartesi gece
-
Biraz karamsar olacak gibi ama ben kendi şehrim adına sıcaklık problemi olacağı ve yağmurla kalacak gibi düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Ankara da cumartesi gece pazar günün ilk saatlerinde ilk kar tanelerini göreceğiz yüksekler çok şanslı alçak semtler en kötü havada görürler eğer sıcaklık sıkıntısı olmazsa örtü bile görebiliriz devamında pazartesi dek yağışları olacak dolu dolu 3 gün yaşacağız inşallah bende anlık olarak burada olmaya çalışacağım şuan için modeller çok iyi gidiyor Sahutt hocam Ecm gfs ve icon kar haritalarını müsait olursan paylaşabilir misin
-
- Resmi Gönderi
ECMWF
GFS
İCON
-
Eskişehir şanslı görünüyo şimdilik 🤩
-
- Resmi Gönderi
Ankara da cumartesi gece pazar günün ilk saatlerinde ilk kar tanelerini göreceğiz yüksekler çok şanslı alçak semtler en kötü havada görürler eğer sıcaklık sıkıntısı olmazsa örtü bile görebiliriz devamında pazartesi dek yağışları olacak dolu dolu 3 gün yaşacağız inşallah bende anlık olarak burada olmaya çalışacağım şuan için modeller çok iyi gidiyor Sahutt hocam Ecm gfs ve icon kar haritalarını müsait olursan paylaşabilir misin
gerekeni yazmis zaten hocamiz.
ic anadolu ve dogusu ozelikle hazirlansin aksiyona.Eskişehir şanslı görünüyo şimdilik 🤩
eskisehir icin guzel bir sistem aslinda yagis acisindan. rakimindan dolayi ihtimaller arasinda cumartesi aksamustu yada aksam ortu olmasi yonunde aksiyonda var.
-
- Resmi Gönderi
Prensvili buradan hocam
-
Hocalarım selamün aleyküm bu hafta sonu sabırsızlıkla kar yağışını bekliyor olacağım acaba Gölbaşı bu sistemden güzel kar alır mı? Güzel bir kar seyreder miyiz ben biraz yükseğinde sayılırım tahminlerinizi bekliyorum inşallah
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam Samet, yorum gelir soruna ama Cumartesi gece kar yağışı var Gölbaşı'na.
Fazla fazla yağsın inşaallah, hemde tüm yurtta DİYELİM
-
- Resmi Gönderi
Hocalarım selamün aleyküm bu hafta sonu sabırsızlıkla kar yağışını bekliyor olacağım acaba Gölbaşı bu sistemden güzel kar alır mı? Güzel bir kar seyreder miyiz ben biraz yükseğinde sayılırım tahminlerinizi bekliyorum inşallah
Aleyküm selam kardeşim güzel bir kar yağışı alacaksın inşallah 10-15 cm arası
-
Aleyküm selam kardeşim güzel bir kar yağışı alacaksın inşallah 10-15 cm arası
Konya nasıl olur hocam
-
- Resmi Gönderi
Konya nasıl olur hocam
Konya da rakıma bağlı 5-ila 10 cm kar alacak inşallah
-
- Resmi Gönderi
Bir Gözümüz pencerede bir gözümüz radarda olsun bugün öğleden sonra tüm iç Anadolu olarak kar ile buluşuyoruz Kasım ayında yaşayacağımız bu sistem belki de efsaneler arasına girecek bunu deneyimlemek zevkli olacak herkesten bol bol foto video bekliyorum ve darısı da kıyı şehirlerimize inşallah
-
Ankaralı Eskişehir için beklentin nedir
-