Doğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• The content cannot be displayed because it is no longer available.

Bu konu üzerinden takip edebilirsiniz, ücretli toplam yağış ve toplam kar haritalarını arkadaşlarımız paylaşıyorlar

bunu biliyorum bana link lazım hocam birşeyler bakacagım acil olarak

• Resmi Gönderi

bunu biliyorum bana link lazım hocam birşeyler bakacagım acil olarak

Meteociel - Cartes du modèle numérique GFS pour

WXCharts v1.0.23

buralardan bakabilirsiniz, gün içinde arkadaşlar müsait oldukça ücretli verileri de paylaşırlar

• Resmi Gönderi

Kar ve tipi yolları kapattı: Malatya’da bir kişi yaşamını yitirdi

Yurdun büyük bölümünde etkili olan soğuk ve kar yağışlı hava nedeniyle yollarda mahsur kalanlar oldu, bazı noktalarda trafik kazaları yaşandı. Malatya’nın Hekimhan ilçesinde ise dağlık alandaki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle beş kişi mahsur kaldı. Ekipler tarafından kurtarılan beş kişiden biri, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kar yağışı Kahramanmaraş’ta da etkisini hissettirdi. Ekinözü ilçesinde mahsur kalan 10 öğretmen, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber Merkezi 25.11.2024 - 07:30

Son Güncelleme : 25.11.2024 - 08:55

Haberler - İHA - Anadolu Ajansı - DHA

• Paylaş
    Kar ve tipi yolları kapattı: Malatya’da bir kişi yaşamını yitirdi - 1
    Kar ve tipi yolları kapattı: Malatya’da bir kişi yaşamını yitirdi - 2

MALATYA’DA CAN KAYBI

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde ise beş kişi dağlık alanda mahsur kaldı.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, dağlık alanda kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalanların 4 saat süren çalışmayla kurtarıldığını bildirdi.

Kar ve tipi yolları kapattı: Malatya’da bir kişi yaşamını yitirdi - 3

787 KİŞİ MİSAFİRHANELERE YERLEŞTİRİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Malatya-Kayseri ve Malatya-Sivas istikametlerindeki devlet yollarının trafiğe kapandığı, olumsuz hava şartları nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların güvenli bir şekilde tahliyesinin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Hekimhan-Sivas karayolunda mahsur kalan 38 araç içerisindeki 127 kişi, Darende-Gürün yolunda mahsur kalan 42 araç içerisinde 100 kişi, Darende-Çayirdüzü mevkiinde mahsur kalan 20 araç içerisindeki 60 kişi, Arapgir karayolunda mahsur kalan 25 araç içerisindeki 75 kişinin kurtarılarak ilçe merkezine sevkleri gerçekleştirildiği aktarıldı.