Yağışın yoğunluğu uzun zamandır görmediğim türden 0 rakımda bile tutmaya başladı.
Fotoğraf atsana
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağışın yoğunluğu uzun zamandır görmediğim türden 0 rakımda bile tutmaya başladı.
Fotoğraf atsana
İstanbul yalova kocaeli sakarya bursa civarına vortex ihtimali var değerlendirmek lazım.
Anadolu Avrupaya göre daha mı şanslı yani
Yağışın yoğunluğu uzun zamandır görmediğim türden 0 rakımda bile tutmaya başladı.
Usta baya şanslısın sarı turuncu arası kütleler aradan geçiyor ve bu yağış akşama kadar kalır gibi duruyor çok yavaş ilerliyor çünkü cephe olduğu için gözün aydın.
Vallahi uzun zamandır böyle cephesel yağış görmedim 2021 den bile iyi 0 rakımda tutmaya başladı
2017'yi hatırlatıı. 3 senedir bu yoğunlukta yağış görmedim. Yerdeki örtüde 3 senenin en iyisi ![]()
2017'yi hatırlatıı. 3 senedir bu yoğunlukta yağış görmedim. Yerdeki örtüde 3 senenin en iyisi
o sırada gfs: örtü yok
o sırada gfs: örtü yok
İşte bu yüzden kar haritalarına aldanmaya hiç gerek yok hocam fazlasını gösterir azı gelir azını gösterir fazlası gelir bu sistem tamamen yaşa gör sistemi daha öncede dedim. Hayırlı olsun İstanbul'dakilere
Anlık Şile:
"Sarıyer'e bile kar geldi ama o gelmedi. " ~ Sir wriscuttern
Anlık Şile:
Hoşgeldin Mkaymaz21
Şileye değil boğaza sistem vermiyordu gfs arkadaşlar gfs kar haritasinda gözüken 5-10 cm ye aldanmayın.
Hoşgeldin Mkaymaz21
Şileye değil boğaza sistem vermiyordu gfs arkadaşlar gfs kar haritasinda gözüken 5-10 cm ye aldanmayın.
O sırada şu an kopan boğaz hattı ![]()
"Sarıyer'e bile kar geldi ama o gelmedi. " ~ Sir wriscuttern
Onla beraberken karda geldi ![]()
Esenler lapa lapa yağış başladı