o sırada gfs: örtü yok
İşte bu yüzden kar haritalarına aldanmaya hiç gerek yok hocam fazlasını gösterir azı gelir azını gösterir fazlası gelir bu sistem tamamen yaşa gör sistemi daha öncede dedim. Hayırlı olsun İstanbul'dakilere
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturo sırada gfs: örtü yok
İşte bu yüzden kar haritalarına aldanmaya hiç gerek yok hocam fazlasını gösterir azı gelir azını gösterir fazlası gelir bu sistem tamamen yaşa gör sistemi daha öncede dedim. Hayırlı olsun İstanbul'dakilere
Anlık Şile:
"Sarıyer'e bile kar geldi ama o gelmedi. " ~ Sir wriscuttern
Anlık Şile:
Hoşgeldin Mkaymaz21
Şileye değil boğaza sistem vermiyordu gfs arkadaşlar gfs kar haritasinda gözüken 5-10 cm ye aldanmayın.
Hoşgeldin Mkaymaz21
Şileye değil boğaza sistem vermiyordu gfs arkadaşlar gfs kar haritasinda gözüken 5-10 cm ye aldanmayın.
O sırada şu an kopan boğaz hattı
"Sarıyer'e bile kar geldi ama o gelmedi. " ~ Sir wriscuttern
Onla beraberken karda geldi
Esenler lapa lapa yağış başladı
Yalnız koptuk gittik beklentim hiç yoktu özellikle bugünden
2m ciler nerde kaldı hani sıcaklık sorunu
Hoşgeldin Mkaymaz21
Hoşbulduk Eren.
2 senedir Şile-Sancaktepedeyim. Kar Şile'ye yakışıyor harbiden. GFS konusuna gelirsek bizim bölgede GFS'nin üstüne tanımam. Ama Marmara bölgesi için yorum yapamam, değişen parametreler bayağı fazla. Ama bu sistem modellerde görünenden daha çok can yakacak o belli
Gfs yağış haritasını bir tek ben mi böyle görüyorum. En yüksek kar, bugüne gösterirken ( ki Bakırköy de havada 2-3 dk. görebildik ) cuma, cumartesi çok sıkıntılı görünüyor
Arpege helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum
Gfs yağış haritasını bir tek ben mi böyle görüyorum. En yüksek kar, bugüne gösterirken ( ki Bakırköy de havada 2-3 dk. görebildik ) cuma, cumartesi çok sıkıntılı görünüyor
Hocam gfs çözünürlüğü düşük bir model yağış haritasına ya da kar haritasına takılmayın şu anda arpege yi takip edin yakın vadede çok başarılı bir model gfs bu gün boğaz hattına yağış dahi göstermiyorken boğaz hattı kopuyor şu anda.