- Resmi Gönderi
wriscuttern 50 metrede hava açık önümde yoğun kar var 😂
abartildigi kadar bir sistem degil bu. yok altay kar firtinalari falan.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern 50 metrede hava açık önümde yoğun kar var 😂
abartildigi kadar bir sistem degil bu. yok altay kar firtinalari falan.
İstanbul için kesinlikle değil abi beklenti çok arttırıldı ama bu akşam ve gece gelen kütlelerle yarın sabah şehrin tamamı örtüyle uyanır.
CAN Tahmininiz geçerliliğini koruyor mu acaba ?
Bermudanin sansi simdiye kadar yaver gitmeyince o taraftan isyan bayraklari cekiliyor sagda solda goruyorum. Hocam radar takibi yapin benim tahminim genis alanda gecerliligini koruyor. Sizin ilcenize evinizin onune 20 degil 5-10 cm yagarsa buna ben bir sey yapamam.
İstanbul için kesinlikle değil abi beklenti çok arttırıldı ama bu akşam ve gece gelen kütlelerle yarın sabah şehrin tamamı örtüyle uyanır.
Beklentiyi kim asiri arttirdi bilmiyorum ama Istanbul icin 10-30cm degerleri bence guclu bir sistem oldugunu gosterir. Pazar gunu bakariz artik nereye ne kadar yagdi. Anadolu yakasi yuksekleri simdiden 25cm'yi gecmis
tamam istanbul adina iyi olabilir fakat suana kadarda oyle bir kar firtinasi olmadi. snowstorm farkli bir durum.
Beklentiyi kim asiri arttirdi bilmiyorum ama Istanbul icin 10-30cm degerleri bence guclu bir sistem oldugunu gosterir. Pazar gunu bakariz artik nereye ne kadar yagdi. Anadolu yakasi yuksekleri simdiden 25cm'yi gecmis
sagda solda duyuyorum altay kar firtinasiymis. normal bir kar bu istanbul icin. ole 1 metreler falan 1 hafta esaret soz konusu degil.
sagda solda duyuyorum altay kar firtinasiymis. normal bir kar bu istanbul icin. ole 1 metreler falan 1 hafta esaret soz konusu degil.
Bizim sitede saçma sapan tabirler kullanılmıyor efsanede oldugu soylenmedi 2021 Şubat sistemi benim konumda daha iyiydi ancak 100 rakım altinda ki yerlerde husrandi bu ornegide kiyaslayanlar için belirteyim şu an 2021 in yarisi bu sistem
Bizim sitede saçma sapan tabirler kullanılmıyor efsanede oldugu soylenmedi 2021 Şubat sistemi benim konumda daha iyiydi ancak 100 rakım altinda ki yerlerde husrandi bu ornegide kiyaslayanlar için belirteyim şu an 2021 in yarisi bu sistem
televizyonda bile duydum altay kar firtinasiymis. karadeniz odakli ortalama bir sibirya sistemi iste
televizyonda bile duydum altay kar firtinasiymis. karadeniz odakli ortalama bir sibirya sistemi iste
Bazi medya odakli sitelerin paylasimlari onlar kaale almaya gerek yok
Genel twitter ortamı abi buradan zaten sürekli gerçek değerlerle konuştuk. Anlık olarak boğaz hattında güzel bir kütle var
Baş harfi " hasta forum" sanirim 😂
2021 Şubat'ı şu an bile 3'e katladı benim için
tabikide zaten kendi tahminimizi yaptik biz. ama son senelerdeki bu abartma furyasi anlamsiz ancak bir kac kez daha yaparlar sonra insanlar yemez zaten. ben durumu belirtmek icin konuyu actim.
Eline sağlık CAN