Karadeniz açıklarında bir kütle oluştu boğaza doğru ilerliyor gibi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Karadeniz açıklarında bir kütle oluştu boğaza doğru ilerliyor gibi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar atıştırıyor
-
Kütle henüz giriş yapmadan hafif kar yağışı başladı konumumda
-
- Resmi Gönderi
rüzgar tam anlamıyla yıldıza dönmüş değil acele etmeyin uydu görüntülerinde ki bulutlar kar yüklü olacak hava direkt olarak kar bırakacak bu tutunma için bir avantaj.Havanın kararmasıyla ısı düşecek akşam iş çıkışı anlık trafik durumuna dikkat !
-
- Resmi Gönderi
Bu arada benim gördüğüm görüntü avrupa yakası bir tık gece 4 sularına kadar daha iyi dek alabilir.
-
- Resmi Gönderi
Kütle henüz giriş yapmadan hafif kar yağışı başladı konumumda
Hadi hayırlı olsun 👏🏻👏🏻
-
- Resmi Gönderi
Kar atıştırıyor
Sonra bizi ham yapacak he
-
- Resmi Gönderi
Hiç sevmem radar takibini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim için 2024-25 kışı an itibarıyla son 2 yılın en iyi kışı
-
Benim için 2024-25 kışı an itibarıyla son 2 yılın en iyi kışı
Bu kış son 2 yıla nazaran çok daha potansiyelli bence
-
- Resmi Gönderi
Izlanda Esenlerde başladı
-
Izlanda Esenlerde başladı
Kağıthanede hafif yagiyor
-
Graupel ile tuttu bazı yerler