İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

10 Şubatta belkide sezonun son kar yağışını görme şansımız var. Şu sıralar konumumda kuvvetli yağmur var

14 ve sonrası değişecek buna birkaç gün içinde şahit olacağız. Böyle birşey olamaz.

• kendi konumum adına konuşuyorum evim kartalda iş yerim Çekmeköy'de kartalda kar namına bir şey göremedim sadece havada bazen kar bazen sulu kar gördüm. Çekmeköy'de ise yağarken yerler tuttu kesilince eridi tutan karda vıcık vıcıktı.

Yaşım itibari ile 90lı seneleri saymıyorum. 2002, 2004, 2006, 2012, 2015, 2017 hepsini net hatırlıyorum, bu gelen sistem değil önceden bunları sistemden saymazdık.

• Resmi Gönderi

kendi konumum adına konuşuyorum evim kartalda iş yerim Çekmeköy'de kartalda kar namına bir şey göremedim sadece havada bazen kar bazen sulu kar gördüm. Çekmeköy'de ise yağarken yerler tuttu kesilince eridi tutan karda vıcık vıcıktı.

Yaşım itibari ile 90lı seneleri saymıyorum. 2002, 2004, 2006, 2012, 2015, 2017 hepsini net hatırlıyorum, bu gelen sistem değil önceden bunları sistemden saymazdık.

Boşuna yorulduk gibi bir şey.

• yada önceden 2 3 senede bir sağlam yağardı arada kalan seneler azda olsa yağardı artık o sağlam kar yağışları 2 3 seneden 10 seneye filan çıktı sanırım

• Eren kütlenin ısrarı sıcaklığı düşürmüş olmalı. Yoğun graupel geçişi oldu şu anda ise görsellik lapa lapa kar var

‘’Pressure is a privilege’’

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

‘’Pressure is a privilege’’