- Resmi Gönderi
wriscuttern graupel sağlam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern graupel sağlam
Hocam önümüzdeki süreçte yağış olduğu sürece Aydos sürekli kar değerlerinde bence oradaki örtü erimez bile
2-3 saattir yağmur kky yağış var, ama Aydosta birikim artmış gibi şimdi baktım.
2-3 saattir yağmur kky yağış var, ama Aydosta birikim artmış gibi şimdi baktım.
Yüksekler dışında birşey olmaz demi
wriscuttern graupel sağlam
Dışardayım. Şu an yağış yok Ataşehir taraflarında
2021 vorteksi güzeldi benim için Şubat sistemini tek başına fiyasko olmaktan kurtarmıştı 2 adet sağlam kütleyle. Keza 2021 Ocak sistemide karayel-yıldız yönlü DEK'lerden muhtemelen 2 tane falan vurup gece hazırdaki örtünün üzerine 5-10 cm daha eklemişti. 2022 vorteks saatlerce dibimizde döndü durdu, sabahtan akşama uzaktan gürlemeleri duyup akşam olduğunda kara kavuşmuştuk.
Ama onun dışında gelen sistemlerde Beykoz yıkılırken uzaktan izlemekle yetiniyorum kaç yıldır. Sarıyer DEY sistemlerinde hep bir şekilde yağışı yakalıyor ama iş DEK olunca şanssızlık bir türlü kırılmıyor. Gerçekten en son ne zaman sağlam bir DEK bandı yaşadım hatırlamıyorum. Fakat atmosferle tripleşecek değilim beklentimin en baştan beri düşük olduğu bu sistemi yaşarken bir diğerini takip etme heyecanı bile motive edici
Sabahtan beri DEY alıyor, şaşırtmadı.
Maalesef sıcak senaryo sayılarında artış var kontrol ve gfs soğuk çıktı
Maalesef sıcak senaryo sayılarında artış var kontrol ve gfs soğuk çıktı
Çok normal kaç güncelleme üst üste afrika verdi. Bence çok takılmamak lazım. Vade uzun 300 saatler ve üstünden bahsediyoruz.
Çok normal kaç güncelleme üst üste afrika verdi. Bence çok takılmamak lazım. Vade uzun 300 saatler ve üstünden bahsediyoruz.
Orası öyle şu an ister efsane versin ister kestane 200 saat sonrasının bir önemi yok ama hareketli geçecek gibi şubat
Yüksekler dışında birşey olmaz demi
350m üstüdür tahminimce kar sınırı..
Eren 10mm olmuş Sarıyer, ya dün olsaydı?
Eren 10mm olmuş Sarıyer, ya dün olsaydı?
Arac üstü 15-20 cm olurdu
Arac üstü 15-20 cm olurdu
Ne güzel kartopu yapardık 😒
Ya ekstrem soğuk ya ekstrem sıcak
Ya ekstrem soğuk ya ekstrem sıcak
Ekstrem soğuk olsun hocam sıcağa gerek yok
Böyle birşey gelse çok fena dek alırdık