Hocam daha güçsüz bir sistem dendi de yine gece 1-2 derecelere düşüyor ve yağış var anlamadım neden umutsuz
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Bir kaç saattir resmen buz yağıyor
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takip edilmeli
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Baya sıkıntılı gelmiş diyagram kötü vallaha
-
11'i için direkt yolların tuttuğu örtülü kar ihtimali var 2021 şubat sisteminin sonunda gelen yağış dalgasına benziyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıcaklığa gelecek olursak Ecmwf kıyılar 0.5 derece iç kesimler 0'ın altında sıcaklık vermiş
850 hpa sıcaklığı benzer olsa da karayel rüzgarından dolayı önceki sistemden daha soğuğuz
-
11'i için direkt yolların tuttuğu örtülü kar ihtimali var 2021 şubat sisteminin sonunda gelen yağış dalgasına benziyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bende alırmıyım kar
-
Hocam bende alırmıyım kar
Olabilir Ecmwf sabah güncellemesinde bölgene yoğun kar vermiş
Bu tarz sistemler genelde çok oynak olur ve son saatlere kadar bakılması gerekir
-
Bugün içinde 11-12’si ile ilgili ben de bir şeyler eklemeye çalışacaktım.
11’inde sırasıyla Avrupa ve Anadolu yakasına iyi kar vermiş. 12’si sabahta güzel duruyor. Kısa süredede olsa önceki sistemden daha iyi olur mu acaba bazı bölgeler için diye soruyorum kendime?Takip etmekte fayda var karadeniz alçağıda gözüküyor modellerde.
Şu anki şartlarda bile Sarıyer’de yoğun graupel geçişiyle beraber arabalarda belli belirsiz bir örtü oluştu
-
- Resmi Gönderi
Hadi inşallah abiler. 👏🏻
-
Aydosta örtü mevcut 400m üstünde.Bugün mü çıksam Salı mı emin değilim:)
-
Eco Üsküdar sahile bile 6 cm vermiş balinaya odaklanmaktan bunları ihmal ettik valla
-
Salı sabahı trafikte aksamalar olabilirmiş gök gürültülü kar ihtimali yüksekmiş - 37 500 hpa olma ihtimali varmış
-