- Resmi Gönderi
Hepsini hizaya gelmesini istiyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHepsini hizaya gelmesini istiyoruz
Saatin alarmını kaça kuralım arkadaşlar,aksiyonun başlangıcı aşağı-yukarı saat kaçtır ?
Saatin alarmını kaça kuralım arkadaşlar,aksiyonun başlangıcı aşağı-yukarı saat kaçtır ?
Şu saatlerde diye sadece ben diyemem sanırım abim 😊
mehmet civan online şu an, müsaitse bakar abim,tahminen nedir ne değildir
Radarda hareketlenme var.❄️
Eyvallah hocam,radarda biraz hareketlenme var gibi,en iyisi uyumamak.❄️
ona bakiyorum bende abi. 850 ile 500 tam olarak cakismiyor gibi.
Eyvallah hocam,radarda biraz hareketlenme var gibi,en iyisi uyumamak.❄️
gordum mesajini ilkerli bakiyordum bende tam. bi 5 dk ya yazarim
gordum mesajini ilkerli bakiyordum bende tam. bi 5 dk ya yazarim
Çok teşekkürler hocam...
tahmin yapamadim lakin genel tahminlere baktim mgm dahil diger modeller sabah 7 den sonra karla karsik ihtimali var avrupa icin ic kesimlerde arnavutkoyden sonra birazdaha yogun ve su orani dusuk. ogleye kadar genelde sulu kar. sonra yagmur agirlikli. anadolu sicaklik konusunda bir nebze daha iyi lakin o tarafdada yagis skintisi var. asil aksiyonu carsamda ilk saatlerden itibarek gordum ben istanbulda. tabi istanbul icin sinirda sistemlerde pek hakim degilim cografyayi bilmiyorum.
tahmin yapamadim lakin genel tahminlere baktim mgm dahil diger modeller sabah 7 den sonra karla karsik ihtimali var avrupa icin ic kesimlerde arnavutkoyden sonra birazdaha yogun ve su orani dusuk. ogleye kadar genelde sulu kar. sonra yagmur agirlikli. anadolu sicaklik konusunda bir nebze daha iyi lakin o tarafdada yagis skintisi var. asil aksiyonu carsamda ilk saatlerden itibarek gordum ben istanbulda. tabi istanbul icin sinirda sistemlerde pek hakim degilim cografyayi bilmiyorum.
Sağolasın hocam,umarım beklediğimizden daha iyisi olur,iyi geceler.❄️❄️❄️
Sağolasın hocam,umarım beklediğimizden daha iyisi olur,iyi geceler.❄️❄️❄️
ama gfs nin temp 500 une baktigimda vortex gordum anlamadim bi degisim var sanirim.
Uyandığımda göz yanılsaması sandım ama değilmiş. Çok ufak bir kütle araba ve çatılarda hafif beyazlama yapmış ve şu an usul usul kar yağışı devam ediyor.
evet suan kutle var zaten kar gozukuyor ilkerli kaca kurayim deyince ben orada sasirdim zaten suan daha uygun. sariyer farkli bi yer
Gel de tekrar uyu şimdi şu radarla, kütleler sapıtmazsa yönü ben
Gece diyagramı