- Resmi Gönderi
ilerlet bakalim windy den o yonune gore kutlelerin 1 saat sonraki konumu veriyor. kirmizi cizgi olan yere gecir play e bas wriscuttern
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturilerlet bakalim windy den o yonune gore kutlelerin 1 saat sonraki konumu veriyor. kirmizi cizgi olan yere gecir play e bas wriscuttern
Uyandığımda göz yanılsaması sandım ama değilmiş. Çok ufak bir kütle araba ve çatılarda hafif beyazlama yapmış ve şu an usul usul kar yağışı devam ediyor.
Evet erimedi de
evet suan kutle var zaten kar gozukuyor ilkerli kaca kurayim deyince ben orada sasirdim zaten suan daha uygun. sariyer farkli bi yer
Ranzanın üstünden baktığımda gördüğüm minik tentenin üzerindeki beyazlamayı görünce şaşırdım abi. İçimden bir his bu sistem Sarıyer için öncekinden daha iyi olacak diyor 🫡
Ranzanın üstünden baktığımda gördüğüm minik tentenin üzerindeki beyazlamayı görünce şaşırdım abi. İçimden bir his bu sistem Sarıyer için öncekinden daha iyi olacak diyor 🫡
evet vortex li sistem zaten gecen konusmustuk ta sariyer sansli
Sıcaklık ve yağış uygun gibi ama uykuyla çakıştı olmaz ki böyle
Çok zor. Bir de sabah 8’de kalkmam lazım kütlelerde çok ağır hareket ediyor. Ben uyuyakalırım muhtemelen 😴
Diyagram nasıl gelmiş sanki sıcak seneryo da artış var gibi
suan en uygun saat 850 de -10 500 de birazdan -34 girecek. o gif e bakin 40h urdan sonra ne varsa uzerinize atacak vortex altiniza girdigi anda bir kol yakalasaniz min 5 cm kar soguk taraftasiniz zaten
Bunların gelmesi 6’yı geçer bence
Çok zor. Bir de sabah 8’de kalkmam lazım kütlelerde çok ağır hareket ediyor. Ben uyuyakalırım muhtemelen 😴
Bunların gelmesi 6’yı geçer bence
dusey hareket var bir anda tepenizde kutle olusur denizden gelmesine gerek yok. hortum bu
Ben yatayım muhtemelen uyandığımda ya kütlelerin etkilerini görürüm ya da direkt kendilerini ❄️
dusey hareket var bir anda tepenizde kutle olusur denizden gelmesine gerek yok. hortum bu
MGM radara bakınca var abi o kararsızlık
MGM radara bakınca var abi o kararsızlık
http://www.memursenmeteoroloji.com/wp-content/uploads/2021/10/Hava-Analiz-ve-Tahmin-Tekni%C4%9Fi.pdf
bunu indirin gidin bastirin guzelce kapaklatin sonra parcalayana kadar kurcalayin. benim 1.si parcalandi 2. yi ciltlettim cok kiymetli bir dokumandir. sindirmediginiz tek sayfasi kalmasin.
dikey ruzgar icin bkz:sayfa 213 den ....