Bu tahminde bile boğaz hattı yağışın en az olduğu yet
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. eyvah yine arabayi cektircez
benden haber alamazsaniz baikesirin tam uzerindeki soldaki yuvarlak varya. haber verin akut a beni ordan alsinlar.telefonda cekmiyo orda.
-
İlerleyen saatlerde kütleler batıya doğru genişleyecek
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İstanbul'da kar yağışı nedeniyle Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde okullar tatil edildi.
-
Yarın il genelinde tatil kararı gelebilir
-
Bugün bile sıcaklık sınırda yarın büyük ihtimal tamamen yağmur döner. Kütlelerde aynı şekil sıyırmaya devam ettiğine göre ben bir sonraki sistemi beklemeye geçiyorum 😴
-
- Resmi Gönderi
Bugün bile sıcaklık sınırda yarın büyük ihtimal tamamen yağmur döner. Kütlelerde aynı şekil sıyırmaya devam ettiğine göre ben bir sonraki sistemi beklemeye geçiyorum 😴
yarin sicaklik 2 derece dusecek diyor mgm
-
2022 vorteksine benzer bir görüntü var radarda
-
Anadolu ya gelmiyor mu, yokmu bilgisi olan, akşama mı yoksa
-
İstanbul'da kar yağışı nedeniyle Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde okullar tatil edildi.
Avcılar da dahil edildi.
-
İstanbul Valiliği: "Şehir genelinde eğitime ara verilmesi söz konusu değil."
Tatil olan ilçeler: Başakşehir, Esenyurt, Beykoz, Avcılar, Arnavutköy, Sultangazi.
-
Küçükçekmece bembeyaz
-
Kütle Avrupa yakasına oturdu
-
İstanbul'dan kademeli tatil haberleri geliyor tamamiyle saçmalık okul başka ilçede evi başka ilçede olan öğrenciler de vardır.
-