İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Hocam tamamen sistemin geliş yönüyle alakalı. Rüzgar profili çoğu zaman dediğiniz bölge için uygun olmuyor DEK yağışlarında

Anladim hocam.Peki bu yağış kütleleri hiç yanlamasına hiç Bi zaman avrupa yakasından anadoluya gecemiyormu. Yani radarda hep aşağıdan veya yukardan giriyor.Dogulayip geçtiğini görmedim.Ince noktalara takılıyorum bu gece abi.

• Anladim hocam.Peki bu yağış kütleleri hiç yanlamasına hiç Bi zaman avrupa yakasından anadoluya gecemiyormu. Yani radarda hep aşağıdan veya yukardan giriyor.Dogulayip geçtiğini görmedim.Ince noktalara takılıyorum bu gece abi.

2022 OCAK

Hocam buyurun en yakın örneği gene bir vorteks ve dediğiniz durum gerçekleşiyor.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

2017 OCAK

Doğudan batıya doğru ilerleyen mükemmel bir istasyoner cephe
    Ayrıca bu dediğiniz durum cephesel yağışların hepsinde olan bir durum AB batıdan doğuya ilerledikçe beraberinde yağışıda doğulatıyor.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

2021 OCAK

Bir de bildiğim kadarıyla karayel yönlü DEK’lerde bu durum oluyor oradada 2021 Ocak sistemini hatırlıyorum. Ancak bu yönlü DEK’ler şehrimizin tamamına yaramıyor.

02:50 - 03:00'dan sonrasına bakarsanız karayel yönlü DEK yağışları İstanbul'un üstünde batıdan doğuya doğru yön alıyor. Şanslı ilçeler ve özellikle Anadolu yakası bu oluşumlardan daha fazla faydalanıyor.

Harici İçerik youtu.be

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

mehmet civan tutmaya başladı abi Sarıyer’de Eren

Bu kütleleri ne zaman kadar kar olarak almaya devam ederiz acaba ?

zabaga kadar///:kutlama: yeni uyandim bi ayikayum abicam. bu sabah icin aksiyon vardi ne oldu bilmiyorum 2-3 saate baslamasi lazimdi.

• zabaga kadar///:kutlama: yeni uyandim bi ayikayum abicam. bu sabah icin aksiyon vardi ne oldu bilmiyorum 2-3 saate baslamasi lazimdi.

Biraz yağdı tuttu ama o saatten beri yağış yok abi

• Yalnız bomboş bir tatil verdiler İstanbul için :)

Gerçi sabah saatlerinde buzlanma ihtimali var. Üstüne es kaza karda denk gelirseyi bu metropol için düşünmek lazım