- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Bugün şehir merkezinde lapa lapa kar yağarken basaksehir 180 m rakimda yağmur yağdı sebebi nedir.Gerci konumum dün temiz 10 cm örtü aldı ama yinede sebebini merak ettim .
-
Birincisi profilinde Mersin yazdığı için gerçekten dönüyorsun sandım.
2) Troll demedim
3) Herkes bir veri paylaşırken ve bu verilerde kar ihtimali var iken. Tamamen hislere dayalı bilimsellikten uzak bir şekilde İstanbul bölge konusuna ''son kez kar gördük bu sene İstanbul'da'' yazamazsın.
Eğer anladıysan olumlu veya olumsuz yazmanla ilgilenmiyorum. Verini paylaştığın sürece benim için sorun yok. Bil istedim
5 tane iyi senaryo varsa 10 tane kötü senaryosu bar sabah bişe çıkıyo havalara uçuyorsunuz akşamki güncellemede depresyona giriyorsunuz aynı döngü her güm devam ediyo fikrim İstanbul’a son kar yağışının olduğu yönündeydi bu kadar ha olur da yağarsa benim içinde güzel olur hepimiz kar sevdalısıyız
-
5 tane iyi senaryo varsa 10 tane kötü senaryosu bar sabah bişe çıkıyo havalara uçuyorsunuz akşamki güncellemede depresyona giriyorsunuz aynı döngü her güm devam ediyo fikrim İstanbul’a son kar yağışının olduğu yönündeydi bu kadar ha olur da yağarsa benim içinde güzel olur hepimiz kar sevdalısıyız
Peki
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşamdan çok daha iyi bir diyagram, çoğu senaryodan blokaj desteği gelmiş.
Ortalama iyice düşmüş ve yukarı yönü senaryolara neredeyse elveda etmişiz.Devamını uyumayan biri paylaşar. Sabah uyandığımda aynı istikrarı görmek istiyorum
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mgm 20 sine kar ikonunu koyar demedi demeyin
-
Mgm veriyi Ecmwf den alıyor. Ecmwf güncellemesine bağlı 10 dakika sonra başlayacak 1 saat boyunca güncellencek o da
mgm 20 sine kar ikonunu koyar demedi demeyin
-
- Resmi Gönderi
İSTANBUL ,
Hafta sonunu iyi değerlendir. Çetin geçen Şubat dönemin de güneş merhaba diyip içinizi ısıtır. Reklam sonrası asıl sahne gelebilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😁
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😁
Ana senaryo sıcak çıkmasına rağmen efsane soğukları verdi soğuk çıksa ne olur düşünemiyorum
-