- Resmi Gönderi
21 Şubat için GEFS ortalama -11
Saymıyorum-13 olmalı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur21 Şubat için GEFS ortalama -11
Saymıyorum-13 olmalı
Saymıyorum-13 olmalı
anadolu yakası sahil bandı 20 cm alsın bana yeter
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu vortex de yasanirsa 123 cm yagan yerler olur
Hocam bunun vorteks olduğunu nasıl anlıyorsunuz izobardan öğrenmek için soruyorum
Hocam bunun vorteks olduğunu nasıl anlıyorsunuz izobardan öğrenmek için soruyorum
İzobardaki kırılmadan hocam
Yağış ve rüzgara bakarsan daha kolay anlarsın
Izobarlardaki bu ovalimsi bukulme genelde ust seviyede bir siklon oldugunu gosterir. soguk da kirpiliyor sonrasinda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Izobarlardaki bu ovalimsi bukulme genelde ust seviyede bir siklon oldugunu gosterir. soguk da kirpiliyor sonrasinda
İnşallah soğuk kırpılmaz hocam
İnşallah soğuk kırpılmaz hocam
Sistemin sonu zaten kral o yagisi da alinca bitecek zaten. kuru ayaz yerine ustune bi 10 15 cm daha ortu eklese kimse hayir demez
Arkadaşlar çok dua ettim Allah izniyle bu sistem 850 hpa -12 -14 gibi görünüyor 500 hpa -40 -45 değerler olabilir İstanbul kıyılar dahil sağlam örtü alabilir ama gaza gelmeyelim neden 3 gün önce modeller radikal değişim verebiliyor geçmişte bunu Şubat ayında çok gördük cografyamız ABD gibi istikrarlı değil hafta sonu atlatirsak kazasız model takibini pzt öğleden sonra adını koyarız bozulma olmaz ise ...
Arkadaşlar çok dua ettim Allah izniyle bu sistem 850 hpa -12 -14 gibi görünüyor 500 hpa -40 -45 değerler olabilir İstanbul kıyılar dahil sağlam örtü alabilir ama gaza gelmeyelim neden 3 gün önce modeller radikal değişim verebiliyor geçmişte bunu Şubat ayında çok gördük cografyamız ABD gibi istikrarlı değil hafta sonu atlatirsak kazasız model takibini pzt öğleden sonra adını koyarız bozulma olmaz ise ...
Kış bitmişti Şubat 3. hafta Afrika geliyordu tipiye mi tutuldu bir anda anlamadım
Her şey bir anda olumlu anlamda nasıl da değişti,gerçi hocalarımız bunun sinyallerini vermişti,daha zafer kazanmadık ama zafere çok yakınız, hocalarımıza da tebrikler,umarım her şey soğuk ve karlı olur.
2 gün önceki GFS'ye biz
2021 diyagramına döndü iyice