Bize çoģu zaman balkanlar tarafından gelen sistemler yarıyor.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum kimi güncelleme coşan kimi güncelleme üzülen arkadaşlar görüyorum. Fark ettiğim bir şey varsa da sistem tarihinin hep aynı saatlerde olduğu. Sanki her güncelleme 6 saat ileri gidiyormuş gibi bir izlenim var saat bir türlü yaklaşmıyor. Eninde sonunda bir salınım olacak ama çok umut bağlamassanız üzülmeyeceğiniz kanaatindeyim. Takibe devam
Gün doğmadan neler doğar mami
-
Ömer kayıp geri gelsin gitmesin çok uzaklara
-
Gün doğmadan neler doğar mami
İnceyi vermişsin
-
Yarın sabah Bi bakmışız sistem tekrar batıya evrilmiş ve kar haritaları tekrar istanbula metrelik kar veriyormuş:)
-
- Resmi Gönderi
Yarın sabah Bi bakmışız sistem tekrar batıya evrilmiş ve kar haritaları tekrar istanbula metrelik kar veriyormuş:)
Bunun ihtimali btc nin yarın sabah 97 k dan 120 k ya gitmesiyle aynı
-
Bunun ihtimali btc nin yarın sabah 97 k dan 120 k ya gitmesiyle aynı
Aga sen fena takmışsın kripto işine 😁
-
Aga sen fena takmışsın kripto işine 😁
Yara aldı ondan
-
- Resmi Gönderi
Yara aldı ondan
1500 adet xrp yi 70 cent te satmayacaktım
-
Ömer kayıp geri gelsin gitmesin çok uzaklara
Çok geç çıktık yola
-
Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum kimi güncelleme coşan kimi güncelleme üzülen arkadaşlar görüyorum. Fark ettiğim bir şey varsa da sistem tarihinin hep aynı saatlerde olduğu. Sanki her güncelleme 6 saat ileri gidiyormuş gibi bir izlenim var saat bir türlü yaklaşmıyor. Eninde sonunda bir salınım olacak ama çok umut bağlamassanız üzülmeyeceğiniz kanaatindeyim. Takibe devam
İlgi çekici. 11.02.2025'ten itibaren 12h güncellemeleri:
11.02.2025
12.02.2025
13.02.2025
14.02.2025 (en son)
Yorum umduğumdan daha doğru. Yoksa Eren umutsuzlukta haklı mı after all?
-
- Resmi Gönderi
Ben Esenlere 45 cm örtü bekliyorum…
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben istanbulda yeterli soğuma olduğunda yağış bakımından sıkıntı çekeceğine inanmıyorum modeller yağış vermesede istanbul konumu itibariyle ya deniz etkisi ya sakarya açıklarında oluşan alçakla yağış alıyor bir şekilde çoğu zaman böyle oldu bu
-