İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı?
Hocam beklentinizi bir cümle ile yazsanız ne derdiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı?
Şaka maka o kadar hızlı geçti ki günler 72 saat kaldı sistemin girmesine çarşamba günü kar geliyor istanbula yıllar sonra bütün şehiri tatmin edecek.
2022 mart sistemleri geldikleri dönem açısından mart ayına göre bayağı ekstrem olsa da ne o sistemler ne de ocak ayındaki vorteks sistemi bunun yanına yanaşamaz gibime geliyor. Sistem sonu bakarız artık ne olduğuna o konuda.
işiniz varsa iptal edin işyerinden izin alın perşembe cumayı evde geçirin derdim. okullar zaten tatil olacak.
işiniz varsa iptal edin işyerinden izin alın perşembe cumayı evde geçirin derdim. okullar zaten tatil olacak.
Cam abi burası Tr Server herhalde başka bir şey dememe gerek yok
ECM ana senaryo olabilecek en doğulu senaryoyu vermiş. GFS bu sistemin kazananı olur.
Cam abi burası Tr Server herhalde başka bir şey dememe gerek yok
o zaman trafikte çekeceğin çile konusunda sana kolay gelsin şimdiden. araba falan varsa park et bırak toplu taşıma kullanırsın zaten karda dolaşmak iyidir
o zaman trafikte çekeceğin çile konusunda sana kolay gelsin şimdiden. araba falan varsa park et bırak toplu taşıma kullanırsın zaten karda dolaşmak iyidir
İşyeri ile ev arası 20 metre Allahtan
Galatasaray - Az Alkmaar maçı ertelenir mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECM ana senaryo olabilecek en doğulu senaryoyu vermiş. GFS bu sistemin kazananı olur.
Siz bir yakin vadeci olarak gorsel bi şolen yasar miyiz
Siz bir yakin vadeci olarak gorsel bi şolen yasar miyiz
görsel şölenden fazlasını yaşarız
Galatasaray - Az Alkmaar maçı ertelenir mi?
İhtimal dahilinde, alttan ısıtma yoksa tabi ki.
Alacağın olsun ecmwf
24 Ocak 2022 meşhur vorteks
Okulu 1 hafta daha kapattım ben ya kim gidecek ilk hafta ders falan