Ben diyorum ne doğulu ne batılı ortası olacak bence
Bu arada ben Zonguldak tayin. Biraz içeride. Beni için sorun yok. Ben İstanbullu karsever kardeşlerimin de mutlu olmasını istiyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen diyorum ne doğulu ne batılı ortası olacak bence
Bu arada ben Zonguldak tayin. Biraz içeride. Beni için sorun yok. Ben İstanbullu karsever kardeşlerimin de mutlu olmasını istiyorum.
Bi defa sıcaklı sorunu yok. Ancak sistem bana göre Gfs gibi gelmemeli. Ecm de uygun değil. İstanbul için en iyisi ikisinin ortası.
Biraz daha batılarsa Trakya tarafı da kuru soğuk yemez.
İcon akşamdan iyi
Yatıp uyumak daha kârlı. Sabah ola hayrola
Çok fazla doğuladı samsundan giricek gibi çekirdek gücü de zayıflamış bi tık kötü bize
Yarın sabahı bekleyelim bence ne gelirse Allah'tan yapacak bir şey yok.
Ya of bu döngüden çok sıkıldım sabah giriyorum çıktılar çok iyi yazılıuyo akşam giriyorum herkes çok kötü yazmış bu ne ya modeller neden bu kadar tutarsız bu hep böyle miydi yoksa bu sistemlere özel bişey mi
Ya of bu döngüden çok sıkıldım sabah giriyorum çıktılar çok iyi yazılıuyo akşam giriyorum herkes çok kötü yazmış bu ne ya modeller neden bu kadar tutarsız bu hep böyle miydi yoksa bu sistemlere özel bişey mi
tıpkı bu sistemdeki gibi ull içeren ve alçak basınçların cirit attığı sistemler çok sancılı olur. hatta sistem günü modelde gördüğünden bile farklı şeylerle karşılaşabilirsin, örnek olarak 2020 şubat yanlış hatırlamıyorsam. konumuma 15 cm en kötü ihtimalle kar bekleniyordu, ancak soğuk modellerde gözükenden daha doğulu girdiği için karla karışık yağmur yağıp herşeyin fos olduğunu biliyorum. bekleyip göreceğiz.
Ecmwf modeli en başarılı model olduğunu tekrar kanıtlamış oldu. GFS yıllardır zaman zaman ecmwf modeline ters çıktılar versede eninde sonunda ecmwf nin dediğini yapmıştır. Ecmwf ne derse o olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu kar olarak almak vardı vay be
Hava harika tam yurumelik
Ecm 120