Sene sanki 2015
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Model konusu neden kapalı ya
-
2015 halt edicek bence,Anadolu'da çok bişi yoktu onda, 2017yi zorlayacak tüm ilçe bazında bence.. onda bile Anadolu yakası ancak 9unda kar almıştı diye hatırlıyorum.
-
Esenler bu haliyle gelirse 20cm alır herhalde rakım 70
-
Aga biraz yavaş dön vortekside 2-3 güncelleme sonra görürdün aslında 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ufak bir Karadeniz alçağımız olacak gibi önce sınırlı alan modelleri sonrada radardan takip edeceğiz bu oluşumu 😁
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Harita yapmakla ugrasmayacagim yarin soru cevap yapariz. Kar haritalarindaki degerlere neredeyse yakin kar kalinliklari olur.
Istanbul guney sahiller en az 10-15cm, avrupa yakasi batisi ve bermuda olarak bilinen goller etrafindaki ilcelerde en az 25-30 cm. Silivri Catalca yuksekleri en az yarim metre. Anadolu yakasi guney sahiller 10-15cm. Anadolu yakasi yuksekleri en az 25-30cm. Bogaz hatti en az 20-25 cm. Bunlar en az bekledigim degerlerdir daha fazlasi mumkun.
-
Anadolu yakası yuksekleri Çekmeköy Sancaktepe 45 50 diyorum bende ins yanilmam. 2021i geçer herhalde:)
-
Esenlere 25 30 yazayım Sinan
-
- Resmi Gönderi
Anadolu yakası yuksekleri Çekmeköy Sancaktepe 45 50 diyorum bende ins yanilmam. 2021i geçer herhalde:)
Oralari dahil etmedim ancak 200 rakim uzeri cekmekoy sancaktepe taraflari 35 40cm'i gecer
-
Sıcaklık değerleri ne olur sahiller adına gündüz/gece
-
- Resmi Gönderi
Esenlere 25 30 yazayım Sinan
45 cm
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklık değerleri ne olur sahiller adına gündüz/gece
yagis sirasinda -1 yuksekler -2 zorlar. sahiller 0 civari kalir. yagis durup gunes acarsa sahiller 2 derecelere cikabilir kisa sureler ogle saatlerinde. yuksekler 1 derece gorur en fazla o da ancak oglen 1-3 arasi
-
yagis sirasinda -1 yuksekler -2 zorlar. sahiller 0 civari kalir. yagis durup gunes acarsa sahiller 2 derecelere cikabilir kisa sureler ogle saatlerinde. yuksekler 1 derece gorur en fazla o da ancak oglen 1-3 arasi
Abim güneş açması sıkıntı olmaz mı acaba
-