- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
sarıyerdeydım 40 cm gördüm
Başaksehirde 70 cm yaptı.Ne vorteksti ama aralıksız 12 saat civarı çok yoğun kar almıştık.
-
Arkadaşlar Esenler için şakayla karışık yazıyorum 45 cm diye .
1987 den sadece gördüm 1985 1986 birde o zamanlar 45 60 cm olmuş ve üzeri .
2004 2017 dahil öyle 45 cm net birikim görmedim bu zamana kadar.
hocam 2017 de sokaklarda 25-30 vardı ayak değmemiş bahçe gibi yerlerde 55-60 cm vardı öyle yerlerde belime geliyordu neredeyse
-
2022 mart sisteminde 20 25 civarı almıştık en son
24 ocak vortexten daha çok etkilemişti bence özellikle 11 mart sabahı çok iyiydi gelecek sistem 11 mart kadar bile etki etse 🤲🏻
-
- Resmi Gönderi
Şunu yazayımda kalsın unutmadan 48 saat sonra İstanbulun tamamı bulutlar kaplayacak Avrupa Anadolu Ayrımı olmadan
-
Şunu yazayımda kalsın unutmadan 48 saat sonra İstanbulun tamamı bulutlar kaplayacak Avrupa Anadolu Ayrımı olmadan
Kapladıktan sonra nolucak abim acaba
-
GFS gece akşamdan bile iyi DEK'ler çok güzel
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ECMWF GFS'ye bakıyor... -
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sistemi GFS çeke çeke getirdiği için girdiği rollenme -
ECMWF gece güzel çıktı. Taptaze kar haritası:
-
Harita yapmakla ugrasmayacagim yarin soru cevap yapariz. Kar haritalarindaki degerlere neredeyse yakin kar kalinliklari olur.
Istanbul guney sahiller en az 10-15cm, avrupa yakasi batisi ve bermuda olarak bilinen goller etrafindaki ilcelerde en az 25-30 cm. Silivri Catalca yuksekleri en az yarim metre. Anadolu yakasi guney sahiller 10-15cm. Anadolu yakasi yuksekleri en az 25-30cm. Bogaz hatti en az 20-25 cm. Bunlar en az bekledigim degerlerdir daha fazlasi mumkun.
yaptığınız cm hesabı en az halı böyleyse iddialı ve çok güzel yeterli olur bu haliyle İstanbul'a. Ve sizce örtü olunca sürekli eriyip tekrar tutan kar mı olacak yoksa en az 2-3 gün örtü kalirmi yerde?
-
- Resmi Gönderi
yaptığınız cm hesabı en az halı böyleyse iddialı ve çok güzel yeterli olur bu haliyle İstanbul'a. Ve sizce örtü olunca sürekli eriyip tekrar tutan kar mı olacak yoksa en az 2-3 gün örtü kalirmi yerde?
ortu yerde kalir ogle saatlerinde sahillerde cok az erime olur ki o da yagis durursa.
-
CAN atasehir esatpasada oturuyorum kendimi sahilden mi iç kesimden mi boğaz hattından mı sayayım atasehirin en batısındayım
-
- Resmi Gönderi
CAN atasehir esatpasada oturuyorum kendimi sahilden mi iç kesimden mi boğaz hattından mı sayayım atasehirin en batısındayım
Anadolu yakasinin guney sahil seridi olarak sayilir burasi da. 10-15cm en az kar beklenebilir. Bu artabilir tabi onumuzdeki iki gun modellerin durumuna gore
-