Athena wriscuttern Hayırlı olsun ustalar
Teşekkür ederim ustam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAthena wriscuttern Hayırlı olsun ustalar
Teşekkür ederim ustam.
Benim anlamadığım herkes gfsnin gösterdiğinin bire biri gelcekmiş gibi bi moda girmiş. Peki ecmf bu akşam batılama trendini devam ettirirse ne olacak ben işin bu kısmındayım o zaman hangisine inanacağız?
öyle bir şey olması zor ihtimal ikisinden biri diğerine uyacak şuanlık gfs uymadı ecmwfnin uyma olasılığı fazla çünkü sisteme kalmış 2 gün hala mutabık olamadılar. Bu güncelleme dönerse kötü olacak
Hem kontrol hem de ortalamada yağışlar öğlene göre artmış biraz bu iyi haber
Sınırlı alan modeli Skiron güncellendi mi? Hala daha bariz batılı gösterdiğine dair bi resim gördüm ama doğru olmayabilir, güncellenmişse doğrudur
Ortalama bir tık daha iyi gelecek GFS’de. Bu akşam doğulama + çekirdek gücü olarak gelebilecek en kötü çıktılardan biri olmalı. Gefs 500 ortalaması ve ECMWF önemli, takibe devam
ECMWF sabahın kar kalınlığı haritası
Bakalım akşam nasıl gelecek
ICON gene yağış olarak en cimri çıktıyı vermiş. Bunun sebebi acaba yağışları karaya sokmaması, ben de bilmiyorum 😅
ICON gene yağış olarak en cimri çıktıyı vermiş. Bunun sebebi acaba yağışları karaya sokmaması, ben de bilmiyorum 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İcon daha 40 takla atar hocam güya yakın vade modeli. Yakın vade modelide böyleyse biz ayvayı yemişiz.
Benim kalem ARPEGE hiç bozmadı çizgisini 😅 Athena
Gfs diyagramı bekleyelim.
Bu saatten sonra Radikal değişim olmaz dedikçe radikal değişimin kralını görmemiz
Benim kalem ARPEGE hiç bozmadı çizgisini 😅 Athena
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Heyecan tavan umarım ecmwf hüsrana uğratmaz
Hala kararsızlık var. Gefs çıktıları gündüzde yazdığım gibi bu sene genelde hep beraber hareket etme eğiliminde bu yüzden ECMWF çok önemli. Eğer çizgisini bozmazsa GFS’nin geri döndüğüne şahit olabiliriz