Moral bozmak istemiyorsanız hiç takip etmeyin ecmwfyi tavsiyemdir
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
ECMWF öğlen kadar iyi değil. Çekirdekte güçsüzleşme ve hafif doğulama var. ENS’yi beklemek lazım
-
ECMWF öğlen kadar iyi değil. Çekirdekte güçsüzleşme ve hafif doğulama var. ENS’yi beklemek lazım
GFS ye döndü hocam gfs galip geldi ....
-
Hocam kar haritası varmı varsa atabilirmisiniz
-
hocam en az 150 kilometre doğulu en azı oda. Bitti geçmiş olsun
-
-
Hocam kar haritası varmı varsa atabilirmisiniz
Ben de yok hocam maalesef.
sefzone GFS’ye benzediği bir durum yok. ECMWF 500hpa sıcaklıklarını görmek lazım, ya hafif bir doğulama var ya da çekirdek güçsüzleşmiş. Yani kısaca iyi değil ama kötüde değil
-
Ben de yok hocam maalesef.
sefzone GFS’ye benzediği bir durum yok. ECMWF 500hpa sıcaklıklarını görmek lazım, ya hafif bir doğulama var ya da çekirdek güçsüzleşmiş. Yani kısaca iyi değil ama kötüde değil
hocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
-
Ecm de çekirdek güçsüzleştiği için doğulama gibi gözüküyor çekirdek güçlü olsaydı öğlenle hemen hemen aynı gelebilirdi.
-
hocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
Hocam aynı veriye mi bakıyoruz ? Ben 150 km bir doğulama göremiyorum.
Muhtemelen kopan çekirdeğin gücünü kıstı model -
yok kardeşim 6 saate düşürdü kar yağışını :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam aynı veriye mi bakıyoruz ? Ben 150 km bir doğulama göremiyorum.
Muhtemelen kopan çekirdeğin gücünü kıstı modelEvet hocam aynı veriye bakıyoruz sanırsam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet iyi devam ediyor model 🫡
Öğlen ve sabahtan tek farkı 2 güncellemedir çekirdeğin gücünü kısması. Ne kadar güçlü çekirdek o kadar fazla kar sefzone
-
Arpage
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -