- Resmi Gönderi
wriscuttern hayırlı olsun dostum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern hayırlı olsun dostum
wriscuttern hayırlı olsun dostum
Eyvallah
Ömer sen de görseydin bugünleri daha senle yazın +32’leri takip edeceğiz 😎☀️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala kararsızlık var. Gefs çıktıları gündüzde yazdığım gibi bu sene genelde hep beraber hareket etme eğiliminde bu yüzden ECMWF çok önemli. Eğer çizgisini bozmazsa GFS’nin geri döndüğüne şahit olabiliriz
500 Hpadaki karışıklık bir çözülse sistem oturacakta çözülemeyen kısım orası tamamen her şeyi 500hpa ya bağlı
3 gün sonrası için -25 veren de var -40 da çok ilginç
Moral bozmak istemiyorsanız hiç takip etmeyin ecmwfyi tavsiyemdir
ECMWF öğlen kadar iyi değil. Çekirdekte güçsüzleşme ve hafif doğulama var. ENS’yi beklemek lazım
ECMWF öğlen kadar iyi değil. Çekirdekte güçsüzleşme ve hafif doğulama var. ENS’yi beklemek lazım
GFS ye döndü hocam gfs galip geldi ....
Hocam kar haritası varmı varsa atabilirmisiniz
hocam en az 150 kilometre doğulu en azı oda. Bitti geçmiş olsun
Hocam kar haritası varmı varsa atabilirmisiniz
Ben de yok hocam maalesef.
sefzone GFS’ye benzediği bir durum yok. ECMWF 500hpa sıcaklıklarını görmek lazım, ya hafif bir doğulama var ya da çekirdek güçsüzleşmiş. Yani kısaca iyi değil ama kötüde değil
Ben de yok hocam maalesef.
sefzone GFS’ye benzediği bir durum yok. ECMWF 500hpa sıcaklıklarını görmek lazım, ya hafif bir doğulama var ya da çekirdek güçsüzleşmiş. Yani kısaca iyi değil ama kötüde değil
hocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
Ecm de çekirdek güçsüzleştiği için doğulama gibi gözüküyor çekirdek güçlü olsaydı öğlenle hemen hemen aynı gelebilirdi.