hocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
Hocam aynı veriye mi bakıyoruz ? Ben 150 km bir doğulama göremiyorum.
Muhtemelen kopan çekirdeğin gücünü kıstı model
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
hocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
yok kardeşim 6 saate düşürdü kar yağışını :D
Evet hocam aynı veriye bakıyoruz sanırsam
Gayet iyi devam ediyor model 🫡
Öğlen ve sabahtan tek farkı 2 güncellemedir çekirdeğin gücünü kısması. Ne kadar güçlü çekirdek o kadar fazla kar sefzone
Arpage
modelde kadıköy boğanın orada 15 cm gözüküyor adam gelmiş burada ağıt yakıyor
Arpage
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yalnız arpege kazanırsa helal olsun neredeyse başından beri dönmeyen tek model
İcon vortex olabilir diyor
Çekirdeğin gücüne odaklanalım her güncellemede bizim için en önemli kısım burası
Arkadaşlar şu anda karalar bağlanacak bir durum yok merak etmeyin çekirdeğin gücü ve konumu çok önem arz ediyor çok git gel oluyor bundan sonrası yaşa gör sistemi kısa ve net.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet iyi devam ediyor model 🫡
Öğlen ve sabahtan tek farkı 2 güncellemedir çekirdeğin gücünü kısması. Ne kadar güçlü çekirdek o kadar fazla kar sefzone
Allah bereket versin
Harita yapmakla ugrasmayacagim yarin soru cevap yapariz. Kar haritalarindaki degerlere neredeyse yakin kar kalinliklari olur.
Istanbul guney sahiller en az 10-15cm, avrupa yakasi batisi ve bermuda olarak bilinen goller etrafindaki ilcelerde en az 25-30 cm. Silivri Catalca yuksekleri en az yarim metre. Anadolu yakasi guney sahiller 10-15cm. Anadolu yakasi yuksekleri en az 25-30cm. Bogaz hatti en az 20-25 cm. Bunlar en az bekledigim degerlerdir daha fazlasi mumkun.
Bu tahminim hala gecerli. Degisiklik gerektiren bir durum olursa yarin bakariz.
Ecm yarın akşam kar başlar diyor
Ecm de vorteks gösteriyor