- Resmi Gönderi
Çarşamba ne güzeldi ya…
Cephesel kar yağışını unutmuşum resmen, o kadar iyi geldiki o gün
dek en saglami wriscuttern. denizin icindesin ab li cephesel yagisi karasal bolgeler beklesin. -45 ile gelseydi neler olurdu bu 850 ile
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇarşamba ne güzeldi ya…
Cephesel kar yağışını unutmuşum resmen, o kadar iyi geldiki o gün
dek en saglami wriscuttern. denizin icindesin ab li cephesel yagisi karasal bolgeler beklesin. -45 ile gelseydi neler olurdu bu 850 ile
Hayırlı olsun bu arada wriscuttern
Rüzgar yönü değişti mi?
Haritaya Gebze yi de sıkıştırma et 😁
50 cm
(temennim)
esenlerde grapuel gecisi oldu sanırım buz buz yağdı hafif beyazlattı umarım denizdeki o büyük kütle bu taraflara iner
Bugün bağcılar için en yüksek sıcaklık 3.7 derece oldu
Vallahi acayip sinir bozucu ya zaman geçmiyor böyle nasıl oluyor da tek bu azıcık yer boş kalıyor anlamıyorum
Beklicez nasibimizi 🙃
Hayırlı olsun bu arada wriscuttern
Eyvallah 🫡🫡
Hayırlısı abi gece uzun ⚡️❄️
Sozyureks beykoz tarafından gelen vurur bizi
Süper Esenler boşluğu
kutleler derinlesiyor istanbul. 03.00 e dogruda yatayda hacimlenir. gelsin 40 dbz ler. size gelsin ki bizede gelsin
kutleler derinlesiyor istanbul. 03.00 e dogruda yatayda hacimlenir. gelsin 40 dbz ler. size gelsin ki bizede gelsin
Batı Karadeniz ne olur yavaş yavaş kütle oluşuyor ama çok uzakta bu gece iyi kar görürmüyüz
Batı Karadeniz ne olur yavaş yavaş kütle oluşuyor ama çok uzakta bu gece iyi kar görürmüyüz
Hocam bana düşmez tabi de konusu burası değil ya sıkıntı olabilir
+
Esenler mükemmel akıyor 0 dbz
2 saate baslar gece 02.00 den itibarende duzce ardindan butun bati karadeniz yogun kar olur diye tamin ediyorum.
Sarıyer hazır olsun
Hocam cuma için sağlam yağışlar bu gece mi olacak yoksa yarın gün içinde mi ??