yarın dün gibi olacak büyük ihtimalle
Ama dünki yağışların bir çoğu tutmadı yarının yağış miktarı dünki gibi olursa sıcaklık yeterli olacağından herhalde iyi örtü bırakır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyarın dün gibi olacak büyük ihtimalle
Ama dünki yağışların bir çoğu tutmadı yarının yağış miktarı dünki gibi olursa sıcaklık yeterli olacağından herhalde iyi örtü bırakır
radar takibi yapmak lazım arpege avrupa boğaz hattına yarın 5-10 cm vermiş
yav nasıl geçemedik ben havada kar gördüm o zaman
Esenlere geldiğimde iş işten geçmişti o yüzden
Hocam şimdi ben şeyi anlamadım bu sistemin en bomba yağışlarını beklediğiniz gün hangisi
Hocam şimdi ben şeyi anlamadım bu sistemin en bomba yağışlarını beklediğiniz gün hangisi
Bu geceden itibaren cumarteside dahil nispeten pazar öğlene kadar olan dilimde ekleyebiliriz şu anlık. CAN abinin yazılarını ve günlük haritalarını takip et (geçmiş sayfalarda yarın içinde yazdı)
Bu saatten sonra tamamen radar takibi arkadaşlar gelen kütleye göre belli bir miktar kar alacağız sıcaklık sıkıntısı çekmeyeceğiz
mini vortex diyebiliriz ayın 22 sinde 00.00 ile 06.00 arasında etkili yağış var anadolu ve avrupa yakası kuzeyinde güneyde kalanlar biraz daha hafif
Anladım çok teşekkür ederim.
Esenlere geldiğimde iş işten geçmişti o yüzden
hocam bende esenledeyim dün çok iyi kar yağdı 2-4cm tutmustu heryer sıcaklık yeterli olsaydı bi 10cm i vardı herhalde ve emlak konut siteleri gözükmüyordu yağarken
Vay be sıyırana bak gece telafisini almak lazım 🙃
Esenlere sarı geliyor
Orta yoğun arası kar var
Orta yoğun arası kar var
aga sen nerde oturuyorsun tam olarak Erok stadının oralardayım ben güneş var
Yerler tutmaya başladı
Şuan esenlerde çok güzel kar yağıyor umarım devam eder
wriscuttern sarı kütleleri 2 3 km ile kaçırıyoruz 😂😭