Meteorolojinin ölçümüne göre
Sarıyer 11 cm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMeteorolojinin ölçümüne göre
Sarıyer 11 cm
21/02/2025 ❄️
Eren güçlenerek vuracak muhtemelen. Kar kalitesi yüksek dünki gibi güneş açsada sıcaklıklarda daha düşük olduğu için aşırı bir erime yok anlık olarak.
Eren güçlenerek vuracak muhtemelen. Kar kalitesi yüksek dünki gibi güneş açsada sıcaklıklarda daha düşük olduğu için aşırı bir erime yok anlık olarak.
Yavas geliyor 1 saat yagar
Gece sabaha kadar yağan kar ile birlikte İstanbulun özellikle boğaz kesimi ve anadolu yakası rakıma bağlı olarak yer yer 8 ila 20 cm arasında kar birikimi aldı. Dün akşam bahsettiğim gibi birkaç saatlik aranın ardından öğle saatlerinden itibaren radar yine dolmaya ve deniz etkili kar sağanakları daha güçlü bir biçimde etkilemeye başlayacak. O zamana kadar sahil kesimlerinde hafif erimeler olabilir.
Öğle saatlerinde güneş gören yerlerde erime kaçınılmaz. Alçak kesimler için bu kısım biraz çile olabilir. 15:00’ten itibaren kütlelerin kuvvetlenmesiylede 2. kısıma başlarız
15.00 i bulmaz 1 2 saat içinde radar toparlanır gibi
Eline sağlık.
Bazen düşünüyorumda şu an yaşadığımız sistemi model takip etmeden yaşasaydım, potansiyelini görmeseydim, radar ne bilmeseydim acaba nasıl hissederdim?
Sarıyer şu ana kadar beklentimin üzerinde, bir sonraki yağışa kadar ne kadar az erime o kadar iyi 🙂
Sultanbeyli Paşaköy tarafı ortalama 15cm. Rüzgarın vurduğu yerlere 20ye yakin
Bazen düşünüyorumda şu an yaşadığımız sistemi model takip etmeden yaşasaydım, potansiyelini görmeseydim, radar ne bilmeseydim acaba nasıl hissederdim?
Sarıyer şu ana kadar beklentimin üzerinde, bir sonraki yağışa kadar ne kadar az erime o kadar iyi 🙂
Erime Bu hızla giderse araç üstleri kalir
Yağış başlar yarim saate wriscuttern anlık örtü yapsa bile kafi erime azalır öğlene kadar 😂
Erime Bu hızla giderse araç üstleri kalir
Yağış başlar yarim saate wriscuttern anlık örtü yapsa bile kafi erime azalır öğlene kadar 😂
Ben hep ağaç dallarına bakıyorum 😅
Daha fazka erime bekliyordum kendi konumum için ama güneş yakıyor
Eren sıyırmış ama havayı kapattı hafif kar var en azından, erime yavaşlar
2 saatlik erime