Saat 15.00'dan sonra başlarız yine gibi bu sefer sıcaklık 0'a daha erken düşer
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
şuan esenler 2,7 derece😔 sıcaklıklar ne zaman düsmeye baslayacak
-
Öğle saatlerinde güneş gören yerlerde erime kaçınılmaz. Alçak kesimler için bu kısım biraz çile olabilir. 15:00’ten itibaren kütlelerin kuvvetlenmesiylede 2. kısıma başlarız
Sakin arkadaşlar Avrupa yakasıda nasiplenecek sistemin hala daha başlarındayız 🫡
Saatler ilerledikçe daha güzel oluşumları göreceğiz radarda, 850hpa düşmeye devam ediyor
Sarıyer sabah saatlerinde güneş açsada 0.2~0.6 arasında geziniyordu. Şu saatlerde güneşin açmasıyla 2.7 dereceye geldik
-
bizim bu oynak dev soğuk çekirdek ne zaman giriyodu karadenize bu gece mi
-
- Resmi Gönderi
Böyle gelirse 20 cm kaçınılmaz
bekliyoruz bakalim.
-
Hakikaten bu kadar yaygaraya değdi mi acaba…
Anlık olarak bütün karlar eridi. DEK sistemlerinin sıkıntısı işte. Durduğu zaman özellikle öğlen olağanüstü eriyor. -
Dek şartları bu maalesef. Akşam ve geceye odaklanalım şartlar il geneli için bu zaman diliminde çok daha iyi hale gelecek.
-
- Resmi Gönderi
Böyle kütleler geldide bizim mi haberimiz yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
DEK sistemi olduğunu bile bile takip ettim bu sistemi. Ancak bu kadar köpürtülüp böyle hayal kırıklığı çıkan bir sistem hatırlamıyorum. bırak konumumu beylikdüzü 0 cm kar…
Şu sistem bi geçsin de twitterdaki belli başlı sayfaları halkı korkuya teşvikten cimere kadar şikayet edicem. -
Böyle kütleler geldide bizim mi haberimiz yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu gösterdiği abyi takip etmek lazım. Ona bağlı olarak gündüz şartlar bozulmuş olabilir mi ?
-
- Resmi Gönderi
DEK sistemi olduğunu bile bile takip ettim bu sistemi. Ancak bu kadar köpürtülüp böyle hayal kırıklığı çıkan bir sistem hatırlamıyorum. bırak konumumu beylikdüzü 0 cm kar…
Şu sistem bi geçsin de twitterdaki belli başlı sayfaları halkı korkuya teşvikten cimere kadar şikayet edicem.Daha 2 gün var
-
- Resmi Gönderi
Şu gösterdiği abyi takip etmek lazım. Ona bağlı olarak gündüz şartlar bozulmuş olabilir mi ?
Görselde ki ne uygun dek geldi ama doğulu batılı veya güçsüz
-
Görselde ki ne uygun dek geldi ama doğulu batılı veya güçsüz
O zaman ab alanındaki ufak bir oynama dekleri kaydırmış olabilir. Ya da modelin beklediğinden 2-3 saat geride olabiliriz o abye göre
-
Sıcaklık 3 dereceyi geçti
-
Karlar hep eridi çok üzücü ya
-