Güzel bir kütleyle veda moduna geçiyorum. Şu sıralar çok huzurlu bir ortam var ve açıkcası bu sakinlikte yağışın tuttuğuna uzun süredir şahit olmamıştım 🙃
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Vallahi burası beni cezbetmedi Esenler dışarı çıkasım gelmedi .
-
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu
-
- Resmi Gönderi
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
-
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana
Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
-
Eren baya tutmuş la.
Bu kütle > 2022-23 + 2023-24
-
- Resmi Gönderi
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana
Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
-
Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
Eldiven takayım o zaman, eyvallah
-
3 gündür erimesine rağmen her sabaha örtüyle uyanmak
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
3 gündür erimesine rağmen her sabaha örtüyle uyanmak
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.sana bişey diyimmi şu yağan kar 10-18 arası yağsaydı yerde hep örtü olurdu gece yağdı sürekli
-
Çarşamba şaşırtıcı şekilde örtüyü kaptıktan sonra bir daha hiç tamamen erimedi. Azalsada hep bir örtü vardı dışarıda, değişik bir sistem oldu ve olmaya devam ediyor.
-
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
-
Tek kütle dün geceden daha fazla birikim yaptı Eren
-
- Resmi Gönderi
Tek kütle dün geceden daha fazla birikim yaptı Eren
Öyle gözüküyor
-
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
Usta ben Yalova Belediyedi instagram sayfasına baktım Yalovada sahil bile örtü almış. Sen Yalovanın neresinde yaşıyosun ben anlamadım ya da az örtü olduğu için mi böyle yapıyosun ya da siteyi mi trollüyon 😂
-