İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Rüzgar sakin olduğu için erimeden karaya çıkan kütleler gittiği yerde daha uzun kalıyor. Aynı zamanda birleşerek gelişen kütlelerde mevcut, animasyonda net şekilde belli oluyor.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

‘’Pressure is a privilege’’

• 100-150km doğumuzdan itibaren müthiş bir kar birikimi var. Kaçan balık büyük oldu bunada şükür…

• Resmi Gönderi

100-150km doğumuzdan itibaren müthiş bir kar birikimi var. Kaçan balık büyük oldu bunada şükür…

Nasibimizde ki neyse onu aldık. Dediğin gibi buna da şükür.

• Yahu ben anlamıyorum bu sitedekiler ne yaşıyor baksanıza dışarıda bir ayak dolusu kar var ,Sirkeci Marmaray istasyonunda deniz seviyesinin bilmem kaç kat altında yaşamıyorsanız sanıyorum İstanbul’un her noktası az çok kar aldı bakın şimdi güneş parkı parıl parlıyor yağmış karların güneşe bakan kısımları eriyor bu görüntüleri izlemek şahane değil mi bence harika bir sistemdi ,yani 60-70 cm kar yağınca ne olacaktı anlamıyorum siz hiç dışarı çıkmayan Agorofobik tiplerden misiniz önemli olan bir kaç gün sonra kıyıda köşede kalmış küçük kar birikintilerini görünce gelmiş sistemi hatırlamak mevsimleri sonuna kadar hissedebilmek değil mi karlar eriyecek şimdi bahar gelecek çiçekler açacak yeni bir mevsime merhaba demiş olacağız

• Yahu ben anlamıyorum bu sitedekiler ne yaşıyor baksanıza dışarıda bir ayak dolusu kar var ,Sirkeci Marmaray istasyonunda deniz seviyesinin bilmem kaç kat altında yaşamıyorsanız sanıyorum İstanbul’un her noktası az çok kar aldı bakın şimdi güneş parkı parıl parlıyor yağmış karların güneşe bakan kısımları eriyor bu görüntüleri izlemek şahane değil mi bence harika bir sistemdi ,yani 60-70 cm kar yağınca ne olacaktı anlamıyorum siz hiç dışarı çıkmayan Agorofobik tiplerden misiniz önemli olan bir kaç gün sonra kıyıda köşede kalmış küçük kar birikintilerini görünce gelmiş sistemi hatırlamak mevsimleri sonuna kadar hissedebilmek değil mi karlar eriyecek şimdi bahar gelecek çiçekler açacak yeni bir mevsime merhaba demiş olacağız

İstanbul’un her yerinin bilek boyu kar görebileceği bir sistemi kötü haliyle aldık. Bu tarz oluşumlar çok nadir geliştiği için insan daha fazlasını ister, bu şehrin tarihinde var bu sistemler. Kısacası İstanbul’un bazı kesimleri için ortalama bir sistem olurken %20-30 luk bir kısmı için ortalamanın altıydı. Genede kötü geçen 2 seneden sonra iyi geldi hepimize, ben böyle düşünüyorum. Asıl nüfusun olduğu kesimlerde 3-5 cm örtü oluştu ya da oluşmadı, oluşan örtüde öğlene kalmadan tamamen eridi.

Sarıyer için bir 2021 Ocak veya 2022 Ocak değildi ama kesinlikle tatmin etti 🫡

• Güncelleme bu sistemde gördüğüm en uzun buz sarkıtı

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Radar'da hareketlilik mevcut takip edin, konumunuza anlık örtü yapacak yağış gelebilir.

• Radar'da hareketlilik mevcut takip edin, konumunuza anlık örtü yapacak yağış gelebilir.

Geldi bile abi bu sistemin kaçıncı yeni örtüsü sayamadım 🙃

Eren son bir tur beyazlayacağız gibi radara göre

• Resmi Gönderi

İstanbul Ümraniye kardan yıkılıyor adeta

TRTspor da Ümraniye Sakarya maçı var

Saha son anlarda kapandı

• Sarıyer

19-23 Şubat 2025

İlk kar örtüsü çarşamba gündüz saatleri

( Cephe geçişi )

İkinci kar örtüsü cuma sabahı

( En kalın örtünün olduğu an )

Üçüncü kar örtüsü cumartesi sabahı

( Kar kalitesi diğer günlere nazaran daha iyiydi )

Dördüncü kar örtüsü pazar sabahı

( Güneş görmeden biriken yerler bilek boyunu geçiyordu )

Beşinci kar örtüsü ?
    Araba üstleri ve yerlerin bir kısmı tutmaya başladı. Radardaki kütle erimezse daha ince yeni bir örtü oluşacak muhtemelen