Yazında +30 mu kovalıyorsun yoksa Çağrı Erdal abi 😅
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Yazında +30 mu kovalıyorsun yoksa Çağrı Erdal abi 😅
İstanbul için normaller bence bu sıcaklıklar. Hatta önümüzdeki günler baya üstüne çıkıyor
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbul için normaller bence bu sıcaklıklar. Hatta önümüzdeki günler baya üstüne çıkıyor
850hpa için demiştim dostum 🫡
-
- Resmi Gönderi
850hpa için demiştim dostum 🫡
Sana dememiştim aslında. Çağrı’nın yazla alakası olmayan diyagram demesine demiştim 👍🏻😊
-
Sana dememiştim aslında. Çağrı’nın yazla alakası olmayan diyagram demesine demiştim 👍🏻😊
Dalgınım biraz yanlış anlamışım 🙂
Çağrı ortalığı karıştırdı der geçeriz 😅
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel
Güncel
Cumartesiye kadar dişimizi sıkacağız uzun zaman sonra istanbula yağmur ihtimali var
-
Cumartesiye kadar dişimizi sıkacağız uzun zaman sonra istanbula yağmur ihtimali var
GFS bir alıp bir verirken. Ecmwf her güncellemede az çok yağış vermeye çalışıyor.
-
GFS bir alıp bir verirken. Ecmwf her güncellemede az çok yağış vermeye çalışıyor.
Az da olsa yağış iyi gelir hocam inşallah diyelim
-
Gece gfs güzel yağış verdi ısrar etmesi dileğiyle
-
- Resmi Gönderi
Çağrı Erdal Sahutt Furkan190355 wriscuttern takipteyiz sağolun abiler..
Boş kalmasın buralar
-
Güncel