- Resmi Gönderi
Az çok buna da şükür Sahutt ,daha güzeli olsun inşaallah
İnşallah dayı. 3 derece yağmurlu devam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAz çok buna da şükür Sahutt ,daha güzeli olsun inşaallah
İnşallah dayı. 3 derece yağmurlu devam.
Malatya için radar takip edelim. Sıcaklık da uygun gelen kütle hafif kar bırakır gider
Kar yağıyor 😍😍😍
Sonunda 🙋🏻♂️👀
Sonuç olarak neymiş?
ECMWF son gün dahi kar vermese bile yağarmış.
Gözün aydın olsun abim
Gözün aydın olsun abim
Sağ ol dayım. 2 km ötedeki yurtta yağmur var 2.5 derece . Burada kar var 0.4 derece
Yollarda tuzlama yapılıyor. Yurda bi gidecem şimdi yağmur var 🫠🫠🫠
Yollarda tuzlama yapılıyor. Yurda bi gidecem şimdi yağmur var 🫠🫠🫠
Gitme 😁
Gitme 😁
Vazgeçtim akşam 8 e kadar yağış görünüyor. Kesene kadar buradayım 😂😂
Yurtta hala yağmur var. 2 km öte . Çok değişik 😬
olduğum yer
ANLIK DURUM (26 Kasım - 15.29)
0,2
Yağışlı
Üniversite civarı (3 km öte)
2,4
Hafif Yağmurlu
Oturdum bi kahvede çayımı içiyorum hayat budur 😂🙋🏻♂️
Oturdum bi kahvede çayımı içiyorum hayat budur 😂🙋🏻♂️
Afiyet olsun,evet keyifli olur böyle havalarda
Diyarbakır olarak hemen hemen sistemin sonuna geldik. Son güne kadar takibi çok keyifliydi benim için. Son güne kadar kar vermeyen modellerden son gün kky ‘yi yağmura çeviren MGM’ye kadar . Merkezde örtülü olmadı ama 3-4 saatlik güzel bir kar yağışı oldu. Kasım ayında ilk kez kar gördüm. İnşallah daha iyi sistemler takip etme fırsatımız olur bu kış. Hayırlı akşamlar 🙋🏻♂️
Diyarbakır olarak hemen hemen sistemin sonuna geldik. Son güne kadar takibi çok keyifliydi benim için. Son güne kadar kar vermeyen modellerden son gün kky ‘yi yağmura çeviren MGM’ye kadar . Merkezde örtülü olmadı ama 3-4 saatlik güzel bir kar yağışı oldu. Kasım ayında ilk kez kar gördüm. İnşallah daha iyi sistemler takip etme fırsatımız olur bu kış. Hayırlı akşamlar 🙋🏻♂️
Sahutt bundan sonra senin icinde inceleyecegim verileri. umarim senin kar beklentini desteklemek yada sana kar haberi vermek nasib olur.